天氣涼,除火鍋🍲外,雞煲也是我所愛,想食得盡興,又不會俾時間限制?任食雞煲最啱心水啦今日搵食黎到大角咀,因為這家食雞,無錯係為左食雞,食店名稱正是 #食雞 ,最新出有 #芝士雞煲 、 #南薑雞煲 #養生正氣雞煲 #秘製椰香雞煲🧀🐔芝士雞煲先蓋好煮3分鐘,搞勻後再煮3分鐘即食得,雞件非常嫩滑,雞件份量足,芝士白汁濃郁,食完雞件,再煮菜和菇食,小朋友實鍾意❤️Nikki飽了,我們再試🌶🐔招牌川味雞煲辣度、花椒、芫茜、洋蔥🧅、大蔥、薑片可以選擇自己口味,辣度較強勁,原隻新鮮芝麻雞,雞肉彈牙,辣有後勁,辣得過癮食完雞,店員會加湯,可以食火鍋拼盤,點了蕃茄湯西班牙黑毛豬梅肉🐷,嫩滑有豬味;安格斯雪花肥牛🐮油脂分泌平均,油香爽口;韓國珍寶蟹棒🦀同小朋友前手臂一樣長;丸彈牙、菜🥬新鮮、扎肉片炸得更香任食 + 非酒精飲料🥤任飲,唔限時任點任食真的夠盡興😍,座位坐得舒適,環境乾淨寬敞,即叫即煮最新鮮,記得去飲品櫃攞菊花蜜,一揸可以幾個朋友分享,自家製少甜又清甜,解油膩解辣!

🧀🐔芝士雞煲

Nikki飽了,我們再試
🌶🐔招牌川味雞煲

食完雞,店員會加湯,可以食火鍋拼盤,點了蕃茄湯

西班牙黑毛豬梅肉🐷,嫩滑有豬味;

安格斯雪花肥牛🐮油脂分泌平均,

油香爽口;

韓國珍寶蟹棒🦀同小朋友前手臂一樣長;

丸彈牙、菜🥬新鮮、扎肉片炸得更香

任食 + 非酒精飲料🥤任飲,

2019-10-30
  • 秘製雞煲