2015-05-12
平時凈睇食評,今日真係忍唔住好返個account寫今晚嘅經驗前一日打去訂位:餐廳職員話唔到5位無得訂位後來firm咗有5位再打去: 職員話只可以book 6:00 或9:00之後我地決定walk in: 朋友A先到攞位,職員話要人齊先入得10分鐘人齊後:職員話得bar 枱,要regular 枱要等1個鐘,我地話可以坐住bar枱先有位再轉regular枱,點知一個類似經理嘅外籍人士一口就答no, you can't .最後等咗1個鐘入坐:因為得1個選擇,唔洗諗可以即刻order ,至於drink,職員懶得派一人一個drink list,5個人share睇食物上得好快,我地分別叫左medium rare 同medium well. 2種生熟程度煮出黎嘅結果都係外面一D都唔crispy,𥚃面超多筋,咬好耐先吞到. 仲要唔夠咸。而任添嘅薯條只不過係落咗味精嘅普通薯條,冇特別。無論服務或食物質素都非常一般,絶對係一間唔值得等同再去嘅傲慢餐廳。唉!
前一日打去訂位:餐廳職員話唔到5位無得訂位