2021-10-01 2233 瀏覽
之前見好多人都話幾好,就諗住同屋企人試下,我地係10月1號去嘅,食5點到7點半。由頭開始講啦, 4:55上到去,門口勁多人排緊隊,跟住佢個門口位又勁窄,搞到全部人都塞死晒喺嗰度。都唔緊要啦,入到去坐靠窗邊卡位,窗台上面全部都係麈,同埋一啲食物嘅殘渣(蝦腳蝦鬚😥),見到都勁唔開胃。然之後出去夾蝦,超級多蝦反晒肚,應該係死左?不過有啲蝦都係好新鮮,所以還可以。同埋職員都有撈走死左嘅蝦。去到調味料區,調味料佢係放喺一個養金魚嘅魚缸上面,原本就應該幾靚嘅,但係我哋今日見到嗰兩條金魚係已經死咗同埋反晒肚,成件事變到勁核突,同埋好嘔心。飲品真係最差嘅,5點應該係晚市啱啱開始,但係個飲品櫃入面嘅嘢飲真係得幾包,就算後面啲職員有加返落去但係都完全唔凍,飲唔凍嘅嘢飲真係好難頂。其他熟食中規中矩。之前見好多評論啲人都話店員服務好好,但係唔知係咪因為我哋今日太多客人,所以成程都冇職員過嚟服務過我哋。不過都冇乜所謂☺️,自己整都有另一番風味。咁我哋交枱時間係7:15 ,咁大約7:00嘅時候就有職員過嚟提醒我哋仲有15分鐘,咁我哋就諗住快手咁燒埋剩低嘅嘢啦。當陣時網上邊仲有四隻蝦四個菠蘿,另外未燒嘅嘢仲有兩隻扇貝

其他熟食中規中矩。

咁我哋交枱時間係7:15 ,咁大約7:00嘅時候就有職員過嚟提醒我哋仲有15分鐘,咁我哋就諗住快手咁燒埋剩低嘅嘢啦。當陣時網上邊仲有四隻蝦四個菠蘿,另外未燒嘅嘢仲有兩隻扇貝。突然有個職員行過嚟,同我哋講,幫你熄咗個爐啊。我果下真係黑人問號❓正常如果見到個客仲有野未笑完都唔會去同佢講話幫佢熄咗個爐掛?已經勁無言。

去到19:10我地都食完,淨返媽咪食埋舊菠蘿,點知又有個職員過嚟問我地,啲嘢飲仲要唔要,咁我見咁你咪同佢講唔要囉,點知,犀利啦,佢一嘢就收晒我哋枱上邊全部嘅餐具,係真係掃落去😅,理所當然地枱上面嘅蝦腳,水,汁,全部都飛晒落我哋件衫度。單單係最後面呢兩件事,就唔會想再嚟。

Btw雪糕真係好好食。❤️