~黑糖珍珠鮮奶2.0 ($33)🧋好耐冇黎過葵廣,好似都冇咩點變咁💁‍♀️。今次係眾多珍奶店入面簡咗李圓圓黎試😋,因為呢間咁出名但我竟然仲末試過😅。識叫一定叫no.1🏆,所以今次就叫咗呢個黑糖珍珠鮮奶2.0🥛 。2.0即係比平時加多咗30%嘅鮮奶🍼,所以相對杯飲品會冇咁甜👍🏻。推薦一啲鍾意飲黑糖但又唔想飲咁甜嘅朋友試吓👯‍♀️,因為通常黑糖鮮奶都冇得自己揀甜度同冰的多少🧊。珍珠都係一個加分位😙,啱啱拎到杯飲品嗰陣啲珍珠仲係熱㗎😲,雖然攪勻左一陣就會變返凍😂。珍珠煮得好煙靭同埋粒粒都食到好濃郁嘅黑糖味😍。啲冰都有驚喜,雖然唔可以少冰,但因為用咗碎冰同埋本身都唔係落咗好多, 所以都唔會話會溝淡咗杯飲品😎。
~黑糖珍珠鮮奶2.0 ($33)🧋