新加坡喇沙 $82評分:🌕🌕🌕🌕🌗個喇沙湯🍜好creamy好濃郁幾香辣🌶個辣度係啱香港人食😋個麵超彈牙!食到最尾都冇淋過!好勁!😍我呢啲平時煮辛辣麵淨係煮2分半鐘就熄火嘅超鍾意佢個麵!再加埋個豆卜吸收哂啲精華一咬落去成口都係啲湯汁💦😍李派海南雞飯拼喇沙 $108評分:🌕🌕🌕🌑🌑個雞🐔都幾滑同冇骨🦴點埋嗰三個醬都唔錯,不過差緊d雞味🥲但個飯好好食!🍚係食過最正嘅雞油飯🤤碗飯好有鹹香味,加埋少少薑味更突出佢嘅飯香🤤啲飯粒粒分明同好香,一啲都唔油膩,就咁齋啪都可以😈😋呢個餐可以拼喇沙/拼肉骨茶☕️一次過滿足又想食海南雞又想食喇沙嘅你🤤失策左,應該拼肉骨茶,但我地已經嗌左碗喇沙😂冇諗過個喇沙係迷你版嘅喇沙🍜以為淨係得湯,點知有埋麵!仲要勁足料!😍😍(有埋溏心蛋|豆卜|魚蛋|蝦)新加坡鹹蛋黃雞翼 $68評分:🌕🌕🌕🌑🌑好重鹹蛋🥚嘅香味不過就略為鹹咗少少同埋比較「溜」😣椰汁珍多冰 $36🌕🌕🌕🌑🌑一杯普通好飲嘅椰汁珍多冰😆題外話:因為喇沙個都實在太好食🤤埋單個陣問個店員係咩麵,然後佢話係米線😂😂跟住問佢個麵有冇咩特別,佢話冇呀,係米線嚟😂😂但食落同普通米線唔同,好彈牙🤤😍有冇人知個米線有咩咁特別🥺性
新加坡喇沙 $82
評分:🌕🌕🌕🌕🌗

個喇沙湯🍜好creamy好濃郁
幾香辣🌶個辣度係啱香港人食😋
個麵超彈牙!食到最尾都冇淋過!好勁!😍
我呢啲平時煮辛辣麵淨係煮2分半鐘就熄火嘅超鍾意佢個麵!
再加埋個豆卜吸收哂啲精華
一咬落去成口都係啲湯汁💦😍

李派海南雞飯拼喇沙 $108
評分:🌕🌕🌕🌑🌑

個雞🐔都幾滑同冇骨🦴
點埋嗰三個醬都唔錯,不過差緊d雞味🥲
但個飯好好食!🍚係食過最正嘅雞油飯🤤
碗飯好有鹹香味,加埋少少薑味更突出佢嘅飯香🤤
啲飯粒粒分明同好香,一啲都唔油膩,就咁齋啪都可以😈😋

呢個餐可以拼喇沙/拼肉骨茶☕️
一次過滿足又想食海南雞又想食喇沙嘅你🤤
失策左,應該拼肉骨茶,但我地已經嗌左碗喇沙😂
冇諗過個喇沙係迷你版嘅喇沙🍜
以為淨係得湯,點知有埋麵!
仲要勁足料!😍😍
(有埋溏心蛋|豆卜|魚蛋|蝦)

新加坡鹹蛋黃雞翼 $68
評分:🌕🌕🌕🌑🌑