2011-03-25 20 瀏覽
我覺得基本上過往ge食評有大部份都係寫手ge,好多都係得一篇gei食評,雖然我都係....呢間燒肉店唯一好處就係新開張期間,有一隻其大無比ge蝦奉送,先至叫做抵食。如果冇得送gei話,以佢gei價錢,七點半黃金時段計埋加一服務費,要$2xx一位,就有點那過啦。我都知任食gei一定唔係日本貨,就算係,依家香港人都未必夠膽食。但都可以入外國貨ga,冇得食日本和牛或甜蝦,都可以食加拿大甜蝦、澳洲和牛呀,無論係海鮮或肉類都可以係呢D地方入貨。宮崎D豬肉牛肉gei品質真係唔得,絕冇一咬落去好軟lum lum,好juicy感覺。D魚生刺身唔夠鮮味,完全冇味,除希靈魚係咬落一定索索聲外,都唔知放左乜入口。不如平平地去登打士街gei二千兩,冇乜要求,佰幾蚊落樓。一係就去對面盛八嘆靚食材,埋單都係二佰幾三佰蚊位。總好過現在高不成,低不就。最最最不知所謂gei係燒烤網要俾錢先有得換新。大佬呀,燒到咁上下個網已經黑晒啦...點食ar。出面免費換ga,咁都慳不如唔好開啦。

呢間燒肉店唯一好處就係新開張期間,有一隻其大無比ge蝦奉送
,先至叫做抵食。

總好過現在高不成,低不就。

出面免費換ga,咁都慳不如唔好開啦
2011-03-21