星期五朋友生日,朋友去食龍蝦湯,於是揀左意粉屋我俾生日朋友驚喜,我地一班人一早去買蛋糕,提早問左佢地可唔可以雪住個蛋糕,佢地個男經理一口答應,重話會幫我地安排。我地心諗正都唔會出事啦,於是一班朋友開開心心叫野食龍蝦湯叫左三個,貌像好ok,味道幾好,心諗一開始開個靚頭,餐飯一定食得開開心心啦,點知完來係惡夢既開始我地叫左個千層麵,炸雞,意大利飯 ,唔好講笑,真係各有特色,我講緊難食方面千層麵先,一D芝士味麵冇,味道一般般,我覺得記算pizza hut 都做得俾佢地好好多炸雞,我覺得佢地做marketing strategy 做得好好,咸到你識飛,叫佢俾俾多支水就打死唔俾你地,但叫餐飲就快過小明,重話有需要可再叫,好野意大利飯,咸到苦,如果想玩美女廚房估食物,得強烈推薦可以試依道菜,包你估唔到食緊咩好啦,好戲在後頭。得地想叫佢上埋個蛋糕啦,咁道叫返個男經理,佢負責好應該熟手啦,佢道走過黎同得地講佢唔小心扔左個蛋糕,話見唔到我地,所以扔左。成班朋友火都黎埋,有冇搞錯,位又你安排,所有野都係你地負責,點可以隨便扔客既食物,跟住佢地叫個伙記跑出去商業黎樓梯搵野,見到佢地拎個盒返黎,將個變哂形蛋糕
星期五朋友生日,朋友去食龍蝦湯,於是揀左意粉屋

好啦,好戲在後頭。得地想叫佢上埋個蛋糕啦,咁道叫返個男經理,佢負責好應該熟手啦,佢道走過黎同得地講佢唔小心扔左個蛋糕,話見唔到我地,所以扔左。成班朋友火都黎埋,有冇搞錯,位又你安排,所有野都係你地負責,點可以隨便扔客既食物,跟住佢地叫個伙記跑出去商業黎樓梯搵野,見到佢地拎個盒返黎,將個變哂形蛋糕送上黎,唔洗問都個咩事啦

如果大家覺得人生苦悶,想俾粉粉驚嚇同衝擊自己,我強烈推薦依間餐廳俾大家,如果有得俾零分,我頭也不回一定俾負分