2018-11-26 1308 瀏覽
平日去 一行12人 book咗7點因為有3位屋企人有事遲黎(8點到), 問侍應可唔可以俾個雞煲我地食住先, 侍應拒絕同堅持一定要食刺身先, 可能驚我地嗌多幾次雞煲回唔到本掛, 所以先咁堅持個上菜次序。但如果真係咁驚d客食得太多,咁我寧願你唔好搞任食雞煲。終於等齊人上刺身同雞煲 刺身冇咩特別, 但食完之後個侍應好緊張叫我地唔好倒d骨同汁落d冰到 🤷🏽‍♀️d冰會用番架咩? 個刺身碗唔會洗架咩? idk..而個雞煲𥚃面嘅雞胸雞脾更加係寥寥可數主打話係海鮮, 結果冇鮑魚又唔出聲, 要問先話咩海水有污染, 所以冇鮑魚買。噢, 乜全香港冇其他冇污染嘅鮑魚買? 同埋冇打算用其他海鮮去代替🤷🏽‍♀️ 有d蝦又霉, 蟹係水蟹, 蠔係腥到一個點 🤮 肥牛又完全冇牛唯一可取嘅係佢嘅飲品種類好多真心講食放題都預咗d食材嘅質素係so-so, 但而家問題係完全唔值呢個價錢($275/位) 估唔到第一次喺度寫食評, 係要食劣評..
平日去 一行12人 book咗7點

終於等齊人上刺身雞煲
而個雞煲𥚃面嘅雞胸雞脾更加係寥寥可數

唯一可取嘅係佢嘅飲品種類好多

估唔到第一次喺度寫食評, 係要食劣評..