2010-08-03 7 瀏覽
舊同學聚會諗住係九龍區食buffet兼試新野, 上openrice一search就被我發現左個新大陸 ~ The Square, 用coupon只須$188/位加一, 滿3位又有紅酒送添, 好啱洗,哈哈! 睇埋youtube個video, 直頭扑哂槌啦!!! 嘩~上網book位仲可獲贈精美禮品乙份, 即刻take action…嚟到見間餐廳几大同舒適, 但d嘢食款式就少左d。 Buffet 6:30pm開始, d人已一窩蜂咁掃貨, 不消一分鍾就掃清哂d長腳蟹, 我地掛住傾密計既, 諗住第二round先攞啦, 點知得個吉!!! 唯有轉戰排隊攞鵝肝及珍寶蝦, 雖然煎得比較油, 但味道不錯, 可以翻叮…魚生: 三文魚刺身中規中柜, 其他刺身賣相麻麻無食, 友人話其中一款刺身有腥味tim…壽司就口感一般d。 熟食: d焗螺仔肉味道ok。羊腩牛腩就咸左d勒。其他小菜都算合格啦。 沙律、煙三文魚及西式火腿味道都係普通。 甜品: cheese cake、其他味cake及鬆餅都算唔錯。 雪糕: 有4款味道既Haggen-Dazs雪糕, 算係全場最正既嘢食。服務: 雖然多人但d waiter都成日走嚟

沙律、煙三文魚及西式火腿味道都係普通。
服務: 雖然多人但d waiter都成日走嚟添水, service算唔錯
!
一分錢一分貨, 要求唔高既可以一試!

2010-08-02