2019-02-24
突然間好想食放題,有日本嘢食嘅放題,而老公又好想食烤肉,所以揀嚟校長日韓燒肉放題就啱晒啦👍🏻👍🏻👍🏻門口一入去就已經見到有個夾公仔機,環境裝修得唔錯位置多得來唔會太擠迫,裝飾有時代感,比較特別。😍😍😍佢哋肉類嘅款式都比較多選擇,都係俾你出去任拎,無限額,食幾多拎幾多。除咗肉類之外亦都有好多菇類俾你選擇,蔬菜亦有好多。最細心嘅係佢有好多肉類都已經預先調製好味道,亦都有非常非常多嘅味道俾你選擇,你一樣嘢做得好好,你唔識香茅味咩,你放心有麻辣味俾你揀,亦都有蒜香味俾你揀,總有一款味道啱你胃口。另外呢個盛盒有三層,第一層有鮮蝦,第二層有牛肉,第三層有豬肉,係俾你打邊爐或者燒烤,而家只要你哋like咗佢佢地Facebook之後show比店員睇佢哋就會即刻送多一個盛盒俾你地,所以真係好抵食。調味料應有盡有,烤肉嘅醬料以及打邊爐嘅調味料佢哋都有提供。二打邊爐嘅湯底又係俾你出去飲拎,我哋就拎咗麻辣湯底,但係其實一啲都唔辣,可能我比較食得辣掛,不過湯底味道都算唔錯👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻最後就係甜品,佢哋有得俾你自己去吱雪糕,亦都有好多七彩繽紛嘅配料俾你搭配,而老公就整咗呢一杯雪糕返嚟,好靚啊,另外飲品選擇佢哋
除咗肉類之外亦都有好多菇類俾你選擇,蔬菜亦有好多。
調味料應有盡有,烤肉嘅醬料以及打邊爐嘅調味料佢哋都有提供。
最後就係甜品,佢哋有得俾你自己去吱雪糕,亦都有好多七彩繽紛嘅配料俾你搭配,而老公就整咗呢一杯雪糕返嚟,好靚啊,另外飲品選擇佢哋都有好多,酒精類飲品亦都有唔同款俾你揀,仲要係免費俾你飲飲唔需要加錢㗎,好正呀,一定要再嚟食。