灣景廳

Harbour Restaurant
2011-06-16 19 瀏覽
平日常常經過,對於自助午餐已經心郁郁想試下,誰知道今次有機會試左dinner先今個月做鵝肝同海鮮主題,要幫佢平反下,其實佢d鵝肝都算貨真價實師父一次煎一、兩個pan鵝肝,雖則唔係話快,但平均六七個人等都係幾分鐘到鵝肝隔離放了燒味同waffle,手痕可以攞住先至於其他所謂加左鵝肝的菜式,當成普通菜就可以了另一主角--海鮮的種類都ok,有蠔、螺、青口、龍蝦仔、刺身、炒蝦、炒蟹等等涷海鮮的refill非常令人滿意!到散場為止海鮮corner仍然琳瑯滿目甜品bar最愛不釋手的當然是h字牌雪糕,鄰桌客人足足吃了十多杯可惜好像只有咖啡及草莓味還有華麗的朱古力噴泉,棉花糖refill反而很慢,幸好本人不太熱衷於棉花糖其他甜品有冰箱中的cheese cake,很多都有陣雪味,not good食食下飯途中,有位經理到處問客人意見不論佢咁做係真心定假意,都比到人力求上進的感覺何況我地話太少魚ge時候,佢真係叫人入廚房拎左細碟魚出嚟!價錢相宜,有驚喜,笑一個
煎鵝肝,好滯但好味
鵝肝隔離放了燒味同waffle,手痕可以攞住先
至於其他所謂加左鵝肝的菜式,當成普通菜就可以了

可惜好像只有咖啡及草莓味
戰後的甜品堆
食食下飯途中,有位經理到處問客人意見
不論佢咁做係真心定假意,都比到人力求上進的感覺
何況我地話太少魚ge時候,佢真係叫人入廚房拎左細碟魚出嚟!
價錢相宜,有驚喜,笑一個
2011-06-15
慶祝紀念