聽聞左好耐六十六十火鍋個椰子湯式好好味,今日同啲朋友黎試下先個湯底望落去好清,飲落去個個味係又濃又香,試左一啖之後,忍唔住飲左幾碗,一啲都唔覺口乾,冇咩味精咁喎,正!個雞睇落好新鮮,侍應講解左淥熟啲雞既方法有埋計時器, 焗七分鐘食得了,教埋我地用青檸汁黎點雞食,果然特別鮮味卜卜蜆好新鮮,上到枱都旭緊唔點豉油食落都好味 一開就食得 海水味好重蝦上枱時係要搵個碗吸住,因為新鮮到彈來彈去,所以食落去肉質又鮮甜又彈牙海鮮種類多,而且全部海鮮都好新鮮,冇一款令我失望 扇貝鮮嫩 吃得出非常新鮮食完椰子雞 再食埋咁多款海鮮 已經飽咗九成好耐未食過咁新鮮既魚,肉質又滑又鮮甜,加上個湯底,已經有好濃既海鮮味,勁夾蠔仔隻隻肥美飽滿 建議選擇粥底火鍋會比較適合食曬全部海鮮之後, 還有自選六款的打邊爐配料個湯底海鮮味勁濃郁, 所以揀咗吸湯名物響鈴,好好味, 完全不會浪費湯底嘅精華一個價錢滿足曬你,超抵食湯底三選一 ,8款自選生猛海鮮及6款自選火鍋配料

卜卜蜆好新鮮,上到枱都旭緊

唔點豉油食落都好味 一開就食得 海水味好重

海鮮種類多,而且全部海鮮都好新鮮,冇一款令我失望

扇貝鮮嫩 吃得出非常新鮮

食完椰子雞 再食埋咁多款海鮮 已經飽咗九成

蠔仔隻隻肥美飽滿 建議選擇粥底火鍋會比較適合

食曬全部海鮮之後, 還有自選六款的打邊爐配料

一個價錢滿足曬你,超抵食
湯底三選一 ,8款自選生猛海鮮及6款自選火鍋配料