2025-06-08 153 瀏覽
有時都鍾意去食碗熱麵,暖下個肚;而且食麵最好既係可以自選配料😋。冒喜係我其中一個最愛既冒菜既品牌,食左佢幾間分店,有時下午茶時段🫖三十幾蚊一碗麵好抵。正價時間大大碗間中放工後都好鍾意食。銅錢—自選四餸湯底:新湯底--青二荊條湯湯底(呈綠色)既然有新湯底咁就必試,都幾火辣下,店員都表示食過認為係比平時辣湯底較為辣。味道香濃,配上米線真係好夾。湯好熱小心滾燙。餐廳可以一罐「脆哨」買返屋企平時食麵落少少🤏。讚👍滑滑既鴨血,另外黃喉切到薄薄咁都好爽口,香港亦好少食到!另外亦鍾意食蟹柳同彈牙既墨魚丸。[小食—每款皆有少許辣]涼拌粗身薯絲—依個小食係川菜餐廳既火紅小食,我好鍾意食依種粗身版本,貪佢好爽口脆身![特飲]洛神花山楂蘋果孫梅青檸烏龍茶冒喜餐廳自家製的特飲款式,非常解暑。

銅錢—自選四餸
湯底:新湯底--青二荊條湯湯底(呈綠色)

[小食—每款皆有少許辣]

[特飲]
洛神花山楂蘋果
孫梅青檸烏龍茶
冒喜餐廳自家製的特飲款式,非常解暑。