獨食能夠做自己、試新野,果然比我發現好野😳🥢瀨尿蝦配蟹膏櫻花蝦壽司:脆櫻花蝦➕蟹膏好夾,少少似咸蝦醬,加埋鮮甜瀨尿蝦肉有驚喜👍🏻🥢火炙牛油帶子海苔壽司:滿滿牛油🧈香既帶子,有啲似去bbq 。🥢鰻魚手卷:鰻魚燒得幾焦香肉滑,海苔同鰻魚好啱味,可以encore 👍🏻🥢小長井蠔🦪:$78-68價位既蠔冇貨,但原來$48既小長井蠔都好特別,口感爽滑。 🥢北海道羅臼寒鰤魚腩壽司:魚腩紋𠝹得好靚,加少少柚皮🍊好fresh。🥢原隻活赤貝壽司、北海道特大珍寶帶子壽司:赤貝厚肉又爽,帶子的確好大隻,不過欠鮮味。🥢劍魚腩刺身:肥美又冇筋。🥢三文魚籽軍艦:My all time favor! 食完才感到完滿😊味道 : 🔅🔅🔅🔅新鮮 : 🔅🔅🔅分量:🔅🔅🔅衛生:🔅🔅🔅🔅速度:🔅🔅🔅(5🔅為滿分)

獨食能夠做自己、試新野,果然比我發現好野😳

🥢劍魚腩刺身:肥美又冇筋。

味道 : 🔅🔅🔅🔅
新鮮 : 🔅🔅🔅