2020-12-24
在元朗Yoho一期行街,上2樓食lunch,發現了新開的餐廳。台灣馬祖養生湯麵館,顧名思義吃台灣養生麵,不過原來也有放題火!.一人一個小火鍋,感覺衛生乾淨又得意。共有9種湯底,我們選了藥膳蟲草花桃膠雞湯(好多桃膠,夠晒滋潤)及壽喜燒湯底。.而且一個價錢任飲飲品、飲食雪糕,連Movenpick 同Dreyers 都是任食!.自助區食物也有很多,包括沙嗲牛肉、魚柳、肉丸腸仔,也有不同的蔬菜、火鍋必吃的響鈴等等,食材新鮮,應有盡有。.最平$183(西班牙無激素豬肉片任食),如果想食肥牛,最平就是我們過個$203套餐,有Prime Grade 牛肩胛肉任食!牛肉新鮮、鮮紅色的,牛味濃香。任食就不客氣啦!服務員的態度都好好,叫多幾碟牛,都好快送到,又會主動加湯,抵讚。