食壽司🍣對阿叔嚟講就係尋開心😀嘅良藥💊,呢期工作越嚟越忙,搵工又越嚟越大壓力😞,難得約到舊同事出嚟吐吓苦水,咁就決定食好啲兼要止吓壽司癮!🥳.呢間立食🕴壽司店之前開幕日都嚟過,開咗一段時間,人流依然👫🏻👫🏻,撞啱今次星期五晚8點半再嚟,諗住會少人啲,但結果都要等半個鐘先入得😅,當然阿叔絕對明白要食好嘢確係要付出嘅,第二次企住🕴食壽司,感覺一樣咁chill,吹水更開心!😇.結果兩個人叫咗3 rounds,差唔多三十幾件壽司🍣,埋單都係$800,以呢度刺身嘅水準,新鮮肥美程度,絕對要幫襯一吓!當中阿叔👨🏻個人私心推介:#中吞拿魚腩壽司 ($38)、#劍魚腩壽司($25)、火灸松葉蟹腳壽司($30)、油甘魚腩壽司($38)、#珍寶牡丹蝦壽司($48)、#蟹肉蟹膏軍艦(30),非常滿足嘅一晚,成個人開心晒,星期一繼續!