2020-10-12
朋友推薦💁🏻♂️,阿叔👨🏾今次嚟咗呢間位於蘇豪嘅意式餐廳。餐廳環境舒服,吧枱高櫈設計,配上昏暗嘅燈光,感覺夠晒chill,最啱放工後嚟Happy Hour飲番一、兩杯!🍻.Warm Octopus Salad ($98),主食前先嚟份八爪魚🐙沙律,微熱嘅八爪魚口感爽嫩彈牙,而且數量都唔少,食極都好似仲有咁!😘.Roast Beef Japanese Rice ($150),加入fusion元素嘅日式牛肉丼飯,半生熟嘅薄切牛肉🐮鋪滿全碗飯,份量十足,口感軟嫩。食之前記得配埋意大利姜汁同撈均蛋汁一齊食,味道更添惹味。🤤.Herb Ravioli ($140),一塊塊四方外型嘅香草義大利雲吞,入邊包有菠菜蓉,配上芝士醬汁,味道香濃😋,自問係芝士控嘅人絕對唔可以錯過!🙋🏻♂️🙋🏻♂️🙋🏻♂️