呢間係九龍灣MegaBox溜冰場隔離嘅日和號主打壽司刺身 餐廳用咗日本JR列車🚄做主題好特別 佢夜晚有超過 40款壽司刺身軍艦小食連海膽都有半價好抵食~ʕ •ᴥ•ʔ❣️✻刺身:油甘魚 三文魚 帶子 劍魚腩✻軍艦:海膽軍艦 三文魚籽軍艦 ✻壽司:火炙三文魚腩壽司 帆立貝壽司 火炙左口魚邊壽司 三文魚腩壽司 鰻魚壽司 劍魚腩壽司 油甘魚壽司 親子花之戀 芒果花之戀 火炙柚子胡椒帆立貝壽司✻小食:八爪魚小丸子 幾好食好足料 章魚幾大粒🐙✻飲品:白桃乳酪梳打 檸檬梳打壽司軍艦除咗花之戀之外都係一碟有兩件!半價咗之後真係好抵食 平均$1x已經有兩件壽司😳 整體幾新鮮 個人覺得芒果花之戀 帶子刺身 火炙左口魚邊壽司 帆立貝壽司最好食(*¯︶¯*) 同埋值得一讚嘅係佢嘅刺身全部都好厚身!

刺身:油甘魚 三文魚 帶子 劍魚腩

✻軍艦:海膽軍艦 三文魚籽軍艦

✻小食:八爪魚小丸子
幾好食好足料 章魚幾大粒🐙

✻飲品:白桃乳酪梳打 檸檬梳打

同埋值得一讚嘅係佢嘅刺身全部都好厚身!