有留意開我ig都應該發現我超級鍾意去食放題/任食火鍋。前排仲發現左呢間可以慢慢食,唔限時嘅豐富火鍋放題!❣️無限時之餘,有成5round 豐盛野食(小食、刺身、雞煲、海鮮盤、豪食牛肉盤),超高cp值❣️任食火鍋配料都好有水準,超級🈵️足❣️一睇就知店長係愛🐶之人,店內好多🐶🐶佈置,仲有愛護🐶message1️⃣round 1:餐前小食(任食)- 主要都係小食,有蟹籽沙律、炸雞、薯條、炸大腸、雞腳等,輕食就可以~- 個人幾鍾意炸大腸,外層好脆,入面有咬口。鮑汁雞腳都入味,煮到好軟淋✨燉湯- 仲有真材實料燉湯,用雞同豬肉煲,好滋潤2️⃣round 2:五點刺身盛盒(一次)- 雖然係專做火鍋,但刺身出乎意料地都有水準。帶子厚切幾鮮甜,三文魚厚切肥美,刺身蝦肥美、彈口得來幾甜3️⃣round 3:雞煲/酸菜魚🐔雞煲- 好少放題食到出色雞煲,雞肉滑身,肉質幾甜而且唔會乾,連雞胸都嫩滑。- 炒上蒜頭、洋蔥,蒜頭更加係淋香惹味,配上微微麻辣,味道唔錯4️⃣豪食牛肉拼盤🐮(一次)- 勁多高質牛肉,有潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、SRF和牛三角肉,全部紋理分明,油脂同肉比

❣️無限時之餘,有成5round 豐盛野食(小食、刺身雞煲、海鮮盤、豪食牛肉盤),超高cp值
❣️任食火鍋配料都好有水準,超級🈵️足

1️⃣round 1:餐前小食(任食)

✨燉湯
- 仲有真材實料燉湯,用雞同豬肉煲,好滋潤

2️⃣round 2:五點刺身盛盒(一次)
五點刺身盛盒

3️⃣round 3:雞煲/酸菜魚

🐔雞煲

4️⃣豪食牛肉拼盤🐮(一次)
豪食牛肉拼盤

- 勁多高質牛肉,有潮汕五花趾、吊龍伴、手切牛頸脊、黃喉、澳洲封門柳熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、SRF和牛三角肉,全部紋理分明,油脂同肉比例好好

5️⃣豪食海鮮拼盤(一次)
豪食海鮮拼盤

- 有幾款海鮮,個人最鍾意龍躉,厚肉得來魚皮都好厚身,有膠原 ,肉質juciy 嫩香。另外難得有蟶子,都幾爽口肉質。蝦大大隻之餘彈口鮮甜。

6️⃣任食火鍋配料

- 之前幾round野食都好豐富,原來任食配料都一樣豐富,有和牛腰脊肉、肩胛肉、羊卷肉、鹿兒島茶美豚等,款款都有水準
🔸手打白滑真係有蝦,好彈口,值得一食
🔸手工一口雲吞皮薄彈口,幾有誠意
🔸鹿兒島茶美豚薄片得來肉質有油脂香

真係好🈵️足地可以慢慢食嘅火鍋放題,下次有機會再去!
五點刺身盛盒
豪食牛肉拼盤