超多口味嘅雞翼店!前前後後共有成十九種口味,新奇有趣嘅口味甚多,例如:咖啡香味☕️、新加坡🇸🇬辣蟹味🦀、四川酸辣醬、日本吉列咖喱味🍛,咁多口味識揀一定係揀拼盤啦!想試齊所有口味仲可以揀雞翼放題,睇你個胃有幾大啦😎。🌖Finger Lickin’ $238舖頭除左有雞翼拼盤之外,其實仲有其他雞嘅部位可供選擇,就係脆爆系列嘅Finger Lickin’ 同Crunchy Party,不過口味選擇較少。兩個人唔食得多,所以叫左Finger Lickin’,包括有5️⃣隻雞翼(1種口味)、4️⃣件爆脆雞(2種口味)同1️⃣個配菜,呢個系列嘅雞全部都係濕身嘅口味,同韓式炸雞非常相似。我地揀左水牛城味雞翼、黑芝麻海鮮蜂蜜🍯雞腿扒、四川酸辣醬雞膇以及薯條🍟。雞翼每隻都好肥大,水牛城醬唔會太辣🥵;黑芝麻海鮮蜂蜜醬有股好熟悉嘅味道,係腸粉檔嘅甜醬味呀!配上雞肉感覺新奇;四川酸辣醬酸酸辣辣又幾開胃喎!薯條絕對係黑馬🐴,幼身嘅薯條即炸香脆又唔乾👍🏻。🌗Wingman Avo 火燒牛油果 $75聽聞過牛油果🥑 點豉油會變到好似食緊三文魚咁,但係真心唔似喎🤔,好彩店家仲附有青檸,酸味加到完熟牛油果度都容易入口,唔會太膩。🌖B

🌖Finger Lickin’ $238

Wingman Avo 火燒牛油果

🌗Wingman Avo 火燒牛油果 $75

Blue Cloud

🌖Blue Cloud $60
天藍色嘅cocktail其實係Blue Curaçao 加青檸薄荷梳打,入面仲有兩粒褪核荔枝,就好似有兩朵白雲☁️咁~不過荔枝位於深深深處,附上長匙羹方便𢳂出會更好。

2022-06-22
Blue Cloud