2022-06-15 18 瀏覽
愛是一片花海♡和自己專屬的小閏蜜拍拖♡ ,穿上親子花花裙,走入花花世界!呢間 太靚啦,愛花嘅小朋友一直keep住心心眼,到佢知道原來啲花全部都食得嘅,就更興奮,原來花花好好味!一般來說,造型靚靚嘅多數都係甜品,估唔到呢度嘅主菜實際得來不失意境,飾以金箔或食用花,原來連碟意粉都一樣IGable!   金箔黑松露什菌蝴蝶粉花花最襯蝴蝶,所以呢款蝴蝶粉絕對係飽肚之選嘅必點item,白汁濃郁有奶香,配搭黑松露同菇菌嘅清香,小朋友最啱食,仲有片片金箔,靚到心心眼!二重奏忌廉煙肉芝士短管麵另一款飽肚推介,濃郁芝士配合香噴噴煙肉,短管麵中間掛滿忌廉汁,入口creamy得來不失咬口,而且份量仲不少添。玫瑰花釀紅茶美人魚貝殼嘅茶杯靚到呢😍仲係我最鍾意嘅玫瑰花茶,淡淡花香再加上飄浮響茶面嘅一朵紫色小花,浪漫到不行!紫薯牛奶完全係為小港女而設嘅一杯飲品,紫色嘅清新牛奶帶淡淡番薯香,面層飄滿花瓣,氹到呢個小朋友心花怒放🥰

2022-05-29