招聘中
月薪 (面議)
$23,000+
月薪 (面議)
2021-10-10 18 瀏覽
炎炎夏日就最啱食冰啦🧊幾年前就興韓式雪花冰,近年又吹番日式刨冰陣風🍧,終於‼️輪到小編我講甜姨姨啦😤。其實係香港 日式刨冰選擇唔少 價位都大同小異🧐甜姨姨吸引人嘅地方相信係佢味道、造型嘅多變,同埋甜品名同宣傳夠貼地。🌟黃到金 - 楊枝甘露 ($108)上面有塊金箔同芒果肉,中間有啲花生碎同椰絲🥭食到底係楊枝甘露,裡面有西米、布甸(無咩味)。啲冰嘅芒果味都重,隔離有杯濃縮芒果醬俾你再加😗🌟初心 - 草莓乳酪 ($98)面頭係粒士多啤梨乾 下面係豆腐cream, 冰入面都有啲士多啤梨乾碎🍓食到底會有啲椰果、抹茶啫喱🍵(抹茶味唔濃)。整體味道ok嘅但唔係話好驚艷😄比起草莓更加似山楂冰糖葫蘆,酸酸甜甜好解暑🤣個士多啤梨醬好甜 唔好一次加曬。味道:🌕🌕🌕🌗🌑環境:🌕🌕🌕🌕🌑價錢:🌕🌕🌕🌘🌑

🌟黃到金 - 楊枝甘露 ($108)

🌟初心 - 草莓乳酪 ($98)

味道:🌕🌕🌕🌗🌑
環境:🌕🌕🌕🌕🌑