花花世界太過美哪有我蹤影🎶🤣 呢間好多人去既白房子,個個都會對住花海食嘢打卡! 我今次都唔執輸上黎影下相食個嘢先😍 周圍都係唔同顏色既花,勁少女心啊🌸😙 嘢食全部都加佐花既元素,好靚喔~✦ 紫醉金迷 $𝟭𝟳𝟴淨係個名都覺得夠晒靚喇🤩 佢一上菜個下,見到😯wow好靚喎!話時話我第1次食紫色既risotto,原來個汁係用紫椰菜打碎溝埋忌廉整,唔錯!睇得又食得☺️ 另外擺佐藍青口同蒜蓉大蝦,面頭鋪好多唔同類型既花花🌺,菜,仲有金箔,成件事勁符合菜名👍🏻✦ 來自地獄的意粉 $𝟭𝟭𝟬 ⭐中意食辣食惹味嘢既朋友就岩晒喇!佢雖然鋪佐好多辣椒好嚇人咁,但算係小辣到!幾推薦呢一味,隱約食到Tabasco少少酸微微既感覺,辣得好過癮,意粉係我中意既質地,幼身有咬口,配料有煙肉,洋蔥,菇😉✦ 碟豆花綠茶 $𝟰𝟱✦ 紫薯牛奶 $𝟲𝟵連飲品賣相一啲都唔求其,又係勁岩打卡📸 碟豆花瘦長杯身漸變色擺埋花瓣好靚,而曲奇🍪牛奶杯就更加特別,隻熊仔拎住口罩架😙 攞得又食得勁可愛😍 曲奇杯偏甜但幾好食,我地拎黎飲完牛奶食晒成隻🙈📎 黎緊佢地仲有新既分店 snow by white Hse開係銅鑼灣百樂中心,好期待啊😍

✦ 紫醉金迷 $𝟭𝟳𝟴

✦ 來自地獄的意粉 $𝟭𝟭𝟬 ⭐