11月11日富山麵家 x 𝑀𝑦 𝑀𝑒𝑙𝑜𝑑𝑦 期間限定店拉麵正式開始佐喇😍 會至到2022年1月31日!就算唔係melody fans見到都覺得好可愛,全部嘢都係melody太可愛了吧💕 岩晒打卡之餘,野食質素依然非常好👍🏻 睇得又食得☺️📋💓拉麵:✦ 黃金蟹膏牛奶拉麵 - - - $𝟵𝟴✦ 𝑀𝑦 𝑀𝑒𝑙𝑜𝑑𝑦特製沾麵 - - - $𝟵𝟴如果中意濃味啲既話,沾麵絕對一流!沾麵都係牛奶湯,但會比拉麵湯底濃啲☺️ 本身想像既牛奶湯會似豆乳味/淡淡奶味,到碗拉麵嚟佐既時候,一飲,好有驚喜🤩 覺得有啲似忌廉湯,超好味,配拉麵一流!我結果飲晒成兜湯🤪 放面既蟹膏好濃郁,推薦👍🏻 💓小食:✦ 肉汁滿滿餃子 - - - $𝟰𝟮✦ 𝑆ℎ𝑎𝑘𝑒 𝑆ℎ𝑎𝑘𝑒 櫻花蝦味雞軟骨 - - - $𝟰𝟮餃子大大隻滿滿既餡,唔錯☺️ 雞軟骨會有櫻花蝦味粉同紙袋比你自己shake,幾正!💓甜品:✦ 櫻花草莓味木糖蛋糕 - - - $𝟰𝟱又係好cute cute!!! 呢個蛋糕會比較甜,好有士多啤梨味🍓🥰 面頭再加威化餅好香👍🏻💓飲品:✦ 凍鮮泡蜂蜜綠茶 - - - $𝟭𝟱✦ 波子汽水 - - - $𝟮𝟱蜂蜜綠茶有🍓杯裝住😙

📋

✦ 櫻花草莓味木糖蛋糕 - - - $𝟰𝟱

💓飲品:
✦ 凍鮮泡蜂蜜綠茶 - - - $𝟭𝟱
✦ 波子汽水 - - - $𝟮𝟱

蜂蜜綠茶有🍓杯裝住😙 如果中意既話仲可以加錢換購個杯🤩 太知女仔心意喇!