5天前
暑假進入尾聲,最後一擊不如就約埋朋友仔一齊來「炎夏椰樂祭」☀️☀️☀️今次揀左(限定)「木瓜椰皇嫩雞鍋」同埋「胡椒豬肚雞」,兩款都好足料,暖笠笠之餘又滋補👍🏻👍🏻來到火鍋放題,又點會剩係飲湯食牛呀,炎夏椰樂祭期間有「椰酥跳跳豬」-落爆炸糖勁搞笑😂、黃金椰絲蝦丸(可以點椰汁美奶滋~)、椰林火山脆薯條(配香椰火焰醬幾特別🔥)講返邊爐第二重點:啲牛🐮日本黑毛和牛果然係高質,牛味濃之餘,口感好嫩-食唔翻唔係黑毛和牛嘅牛添,點算🙈黑毛和牛餐仲有埋海鮮拼盤🦐🐚今次嘅MVP係個鮑魚,無論for邊爐嘅鮑魚定熟食鮑魚,都係我食過最稔嘅🙂↕️🙂↕️(私心大推醉鮑魚,淥完仲有自然酒香,like爆😍)*食得落嘅記得食埋甜品同雪糕,限定香芋椰漿脆脆,超級「重芋」又好「糯」~芋頭控千萬要記得叫~🍠🍠飲品方面🍹🍹⭐️Follow牛大人社交平台就可以免費獲贈「椰奶蓋芒芒爽」一杯🥭🥭⭐️「日本黑毛和牛A4+」set嘅客人可以特飲同指定啤酒都任飲🆓🆓⭐️「澳洲極上和牛」set嘅客人➕💲6️⃣8️⃣就可以升級酒類任飲🍻㊙️㊙️㊙️記得參加埋店內活動-「知識就是折扣」,答中曬5題就可以85折優惠埋單🥳🥳🥳btw叫你啲仲讀緊書嘅表妹表弟契細佬契妹記得學
飲品方面🍹🍹
btw叫你啲仲讀緊書嘅表妹表弟契細佬契妹記得學生證跟身,星期日至四夜晚9點後入座最多有$90discount
暫時知道嘅係咁多,我大推雞湯湯底、黑毛和牛、醉鮑魚、椰汁美乃滋同啲特飲🙂↕️