🚶🏻位置:位置幾難揾嘅,門口較細,小心唔好行過環境:做到名嘅意思,provide到一個rest in mk 嘅地方。環境好舒適👍🏻食物:🟠蟹肉蟹子明太子扁意粉一食落口完全係震驚味蕾,真係好、好、食。出去食呢碟通常食到一半就開始覺得滯,但係依家完全冇呢個感覺,仲會想食多啲😍😍😍評分: 🌕🌕🌕🌕🌕回頭率:🌕🌕🌕🌕🌕(Hell yeah🟠蒜香辣椒蜆肉意大利粉配軟殼蟹一樣都係好好食,賣相好靚不突止,軟殼蟹仲好多肉。呢碟上得比較遲,又嗌得太多,飽到呢碟食唔到好多😭😭勁可惜😭😭😭😭評分: 🌕🌕🌕🌕🌗回頭率:🌕🌕🌕🌕🌗PS其實佢有好多款主食,我哋坐咗喺度15分鐘先決定揀呢兩款,樣樣都好想試!!🟣香草蜜糖無激素雞翼蜜糖味好香!一上就聞到🤤🤤🤤🤤一路打卡一路好期待快啲食😭😭😭雞翼有五隻 每隻都煎到金黃,咬落好入味,蜜糖汁會喺入面滲出嚟,超正。評分: 🌕🌕🌕🌕🌕回頭率:🌕🌕🌕🌕🌗⚪️雪糕咖啡初初飲落比較富,後尾發現要溝埋雪糕一齊飲。價錢較貴,但非常值得一試。評分: 🌕🌕🌕🌕🌕回頭率:🌕🌕🌕🌕🌑——————————👭🏻人數:2💵人均:$200🍽份量:好飽!⏱到達時間:1215⏳等候時間:0mins——————

🚶🏻位置:位置幾難揾嘅,門口較細,小心唔好行過

食物:
🟠蟹肉蟹子明太子扁意粉