#家族經營海產生意直接攞靚貨。👨🏻‍🍳$298套餐👨🏻‍🍳粒粒魚生沙律 +$38是日海鮮料理蟹膏蟹肉迷你丼 配 吞拿魚小卷 & 刺身1款蜜糖脆脆鬆餅 +$68🔸想食高質新鮮魚生同海鮮餐,又想有西式有日式?今次推介可以話係我私藏之選!店主一家本身就做海鮮批發,所以攞到嘅海鮮絕對最靚👍🏻店內有大魚缸,即撈即煮,夠晒新鮮❤️‍🔥🔸前菜魚生沙律一啲都唔Hea,混合咗三文魚,劍魚,油甘魚等等,非常豐富。然後是日海鮮料理可以話係全晚最大亮點,佢係即叫即開嘅巨型扇貝😍可以話係我人生食過數一數二大隻嘅,用咗木魚絲去煮,味道層次口感都係一流,大愛🥰🔸蟹膏蟹肉迷你丼份量好滿,蟹肉多過飯;吞拿魚小卷排列靚仔有型,魚蓉多到爆瀉😎🔸最後蜜糖脆脆鬆餅係用咗真蜜糖,鬆餅自家製好飽滿,用咗好多蛋而整體糖份撳低咗,希望可以令大家健康咁食😎餐廳已經開業7年,我個人嚟講係第二次食,嚟親都感受到餐廳嘅待客之道🤓
#家族經營海產生意直接攞靚貨

👨🏻‍🍳$298套餐👨🏻‍🍳