2022-08-31
首次嚟到一鍋堂打邊爐🥘, 都係因為朋友睇到網上嘅好評,性價比高🌟, 於是提議嚟放縱一下,聚一聚!佢哋分咗3個任食套餐,今次我揀咗最豐富嘅套餐C🥩,肉類選擇比較多!午市$228 、100分鐘任食!🤭唔使就住叫呀!🤪環境方面舒適優雅,日式設計而且具有格調🤍!我們被安排坐包廂位置,仲有幅打卡牆比我,太好了!🥰拎咗枱後就立即出去自助吧,提供多款餐前小食🥗、麵類🍜、丸類🍤、蔬菜🥒、茶類☕️和汽水等🥤,超多選擇,就算有選擇困難症都唔怕,因為可以全部都拎晒返去!🤭主食方面需經由電話掃描QR code下單, 套餐C包括:高級澳洲和牛🥩、手作珍寶蝦丸🍤、蟹子手打蝦滑🦀等火鍋配料,任君選擇♥️! 和牛同蔬菜都好新鮮🥒、蝦滑彈牙且有嚼勁!必食!🤤食飽飽後一定要食番杯雪糕🍦!今次食的是白桃味雪糕🍑, 吃了一啖已感受到陣陣白桃清香😭係必食之一呀!我保證你一定會出去添多杯🍧!咁多嘢食略嫌100分鐘唔係好夠食tim😭想再坐耐d 😂😂小tips: 想個湯再鮮甜啲😍,我哋仲點多咗粟米、蕃茄同豆腐落去熬湯底添😂😂鍾意野菌嘅朋友都可以再加!🥳
咁多嘢食略嫌100分鐘唔係好夠食tim😭想再坐耐d 😂😂