餐廳: My Ahjussi
資訊:

喺Openrice search到呢間韓國嘢好似幾親,所以嚟試下,佢唔係傳統嘅韓國嘢,應該就係主打炸雞同pizza,意粉,我當佢韓、西式都有d啦!🤣-————前後有啲泡菜,有啲荳芽,同埋有兩兜一口甜番薯🍠。泡菜算係幾好食。-————海鮮薄餅  $128海鮮有魷魚、蝦、蟹柳同芝士,蝦有幾多🥰,而且幾爽口,當然明顯就係急凍蝦嚟哈哈,不過加埋芝士等等都幾夾,Pizza邊邊覺得好香,上菜嘅時候熱辣辣😛,Keep到鬆脆嘅感覺,價錢係有啲貴,不過都值得一試。-—————韓式甜辣炸雞  $98甜辣醬汁調得幾好,雞肉嫩滑多汁,炸皮唔會一舊,我自己就覺得中規中矩,冇咩驚喜。————-——💭:大角咀附近送去比較少呢啲韓國菜,有pizza又有炸雞,算多一個選擇🤓
-————

-————