估唔到係大埔都食得到高質嘅日本鐵板燒!一問之下原來烹調嘅主廚係特意日本招聘而嚟,已經係當地主理過唔少鐵板燒,師傅手起刀落,即叫即煮🔥✤ 入門廚師發辦套餐 $𝟓𝟖𝟖 ✤ 沙律沙律為生菜以及羽衣甘藍🥬配上黑醋汁✤ 鐵板海鮮兩品海鮮包括鮑魚2️⃣隻以及新鮮大虎蝦2️⃣隻;只見師傅手起刀落,三兩下手勢就將大虎蝦去殼、取出蝦腸,高溫鐵板烤過嘅海鮮鎖緊肉汁,將海鮮鮮味保留,鮑魚採用新鮮蒜蓉熬製嘅秘制醬汁;大虎蝦就用咗超級濃郁,鮮味十分嘅蝦頭膏汁🦐✤ 鐵板肉類一品肉類選用嘅係黑毛豬黑豚肉,肉質細膩、滑嫩多汁,將肉汁鎖住係入面👍🏻估唔到豬都可以咁好食😋配有兩款截然不同嘅醬汁:濃郁蒜蓉牛油醬🧈以及清新refresh嘅菠蘿汁🍍✤ 炒飯 最鍾意望師傅炒飯🍚飯粒粒粒分明,炒得乾身!✤ 甜品凍食嘅呢個紅酒燉梨配合忌廉出奇地夾!✤ 美人梅酒 $𝟗𝟑最愛梅酒!梅味濃郁簡單甜甜地好易入口!✤ 凍鵝肝師傅今次仲特登整多咗個前菜比我地試下!估唔到好有驚喜!⭕️推薦推薦⭕️魚子醬、忌廉、配合凍鵝肝以及菠蘿醬🍍整體味道層次豐富!濃郁鵝肝配合香甜清新嘅菠蘿汁實在出色🍍

✤ 入門廚師發辦套餐 $𝟓𝟖𝟖

✤ 沙律
沙律為生菜以及羽衣甘藍🥬配上黑醋汁

✤ 鐵板海鮮兩品

✤ 鐵板肉類一品

✤ 炒飯
最鍾意望師傅炒飯🍚飯粒粒粒分明,炒得乾身!

甜品
凍食嘅呢個紅酒燉梨配合忌廉出奇地夾!

✤ 美人梅酒 $𝟗𝟑
最愛梅酒!梅味濃郁簡單甜甜地好易入口!

✤ 凍鵝肝