Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و【去到愉景灣 東南亞大餐】今日介紹嘅呢間餐廳位於愉景灣🏖當時嘅我哋為咗搵呢間餐廳都廢咗唔少時間。而一入到去,開揚嘅沙灘景令人眼前一亮。而呢度嘅嘢食亦都十分大份,我哋兩個細食怪差啲就食唔曬🦦另外因為愉景灣有免費交通優惠,每消費滿$120就可以俾一個人免費用八達通坐車或坐船出返去🛥所以交通都無想象中咁貴💸~我是Menu~椰盅海鮮咖喱飯 $124勁大份嘅椰青飯🥥入面嘅料多到瀉曬出嚟,大大粒嘅腰果,爽甜嘅椰青,再加上充滿椰汁味而粒粒分明嘅白飯🍚而另外兜咖喱都唔失禮,入面仲有好多新鮮嘅海鮮。泰國炒米粉 Pad Thai $82未喺泰國食過Pad Thai嘅我就唔知點先係最正宗,但我覺得今次呢個做得幾唔錯,味道甜中帶微酸,配埋脆脆嘅花生碎,入味得嚟又幾好食。啲海鮮感覺都好新鮮!啲蝦仲好大隻同彈牙添🦐~評分~ (5分滿分)環境:🦦🦦🦦🦦食物:🍯🍯🍯🍯服務:🐻🐻🐻總分:💛💛💛💛٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و:啊可惜無Book枱,如果唔係有海景枱坐都幾正🤩(。・ω・。)ノ:有朋友試過豬頸肉、炸蝦餅同串燒拼盤話好正,我下次去都想試啊啊啊地址:Koh Tomyums愉景灣D’De
Wheeee (。・ω・。)ノ٩(˃̶͈̀௰˂̶͈́)و
【去到愉景灣 東南亞大餐】

~我是Menu~

椰盅海鮮咖喱飯 $124

泰國炒米粉 Pad Thai $82

~評分~ (5分滿分)
環境:🦦🦦🦦🦦
食物:🍯🍯🍯🍯