呢間嘢,真心只此就次,絕無下次!咁耐以來我未試過俾差評,就算食物唔算太出眾但有服務我都覺得過得去,至少客人感受!今次為咗鬆弛熊而來,首先一入去落單,店員已經黑口黑面態度勁差⋯⋯送餐又係,最後買紀念品又係⋯⋯本身帶住期待去排隊,但成個用餐感受完全係俾錢買難受🤯論食物,同超市買嘅拉麵差唔多⋯⋯😓沾面只係湯同麵分開⋯⋯湯頭完全無層次可言,咁嘅質素完全唔值呢個價錢!見呢間餐廳要靠不停Crossover先帶來人潮,消費啲卡通人物,倒不如做返好啲食物,train返啲服務,有麝自然香,做差咗一次,就唔會再有下次!所以完全不解好評何來,咁嘅態度同質素,隨便搵間車仔麵店都比佢好,如果大家睇完咁多差評都要試下俾錢買難受嘅悉隨尊便~
90 分鐘 (堂食)