2022-07-26
今晚屋企無飯開,走左去同老豆食最愛既Burger🍔近近地去咗屯門市廣場food maze食新開既Burga🤪🍔Burga 麵包外皮烘過,外脆內軟,餡料全部double上😍,芝士同steak一向絕配,咬落邪惡又多汁,配上好健康既super food羽衣甘藍,口感好豐富,以$68黎講十分足料!•🍔軟腳蟹burga 你冇睇錯係叫軟腳蟹~唔係軟殼蟹😂即叫即炸既軟腳蟹,炸衣夠脆又唔厚,蟹肉反而厚身又啖啖肉😋都係配上羽衣甘藍,芥末醬既味道中和左羽衣甘藍既草青味,呢個配搭唔錯👍🏻•🍟紫薯條 出乎意料之外好厚切,真材實料,食落無普通蕃薯咁甜,炸得香脆又唔乾身,唔洗點醬都好食,一定要試下😍•🍗炸腐乳雞塊見個名就知呢個炸雞塊加左腐乳,不過腐乳味有點淡,無我想像中咁重口味🤣炸雞皮脆又Juicy,配上超人醬有另一番風味👍🏻•可惜當日無哂芝士黑松露醬,試唔到🥲已經諗好下次要試😝不過要留意既係由於所有漢堡同小食都即叫即整,記得要耐心等待😌
🍔Burga
🍔軟腳蟹burga