2021-04-29 1349 瀏覽
揸車嚟到元朗,發覺假日元朗泊車真係好睇運數,唔好彩就只能冒下險,今次嚟到元朗「雞地」附近,發覺周圍都係人等緊餐廳🌞真係仲多人過市區啊🥲係我哋都有啲餓底下,揀咗呢間算都有人但冇咁多人嘅黃店諗住食個簡單Lunch。------------------------忌廉煙三文魚意大利麵賣相不錯,份量都幾足,值得一讚係✨蝦仔、煙肉同菇都唔少,蝦仔爽口入味,意粉軟硬適中,而且仲有芝士碎同香草吊味,算係不錯嘅選擇。美足不足係白汁偏稀少少,但整體都不錯👌🏻------------------------全日早餐配班尼迪蛋多士呢個配搭係吸引嘅,賣相比意粉低分啲,可能係個荷蘭醬冇咁靚,同埋茄汁豆都唔係特別多,沙律菜都⋯⋯普通啲,每樣份量偏少🙁。個包就偏軟身同埋唔脆🥲,薯餅同出面食嘅差不多。整體唔差,但又未去到好好食,啱啱合格嘅程度🤔------------------------推薦:🌕🌕🌖🌑🌑性價比:🌕🌕🌖🌑🌑價錢嚟講,唔係好貴,算係平民會食好平民嘅西餐,味道未去到好吸引,只係填肚level,以小編個人嚟講回頭率唔高,希望可以繼續努力🤓🔥

忌廉煙三文魚意大利麵
全日早餐配班尼迪蛋多士