中環新開既拾伍樓高4層,係一間Cafe x Bar x Boutique,環境裝修非常有心思,門口位、樓梯、天台每一個細節都感受到店主既用心,有唔少古董小玩物同植物💐有種日系雜貨店既感覺,可以同朋友黎飲杯咖啡傾一個下午。餐廳仲係試業中,weekend都幾full,建議預早book定先去。聽聞便當味道一般都無叫到,飲品不過不失,賣相精緻,定價略為進取。————————————————🍑Peach Ceylon Black Tea $68💡味道:🌕🌕🌕🌑🌑⁣⁣⁣⁣⁣⠀💡環境:🌕🌕🌕🌕🌑⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀⠀💡服務:🌕🌕🌕🌑🌑⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣💡性價比:🌕🌕🌕🌑⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣🌑————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀⠀@aberdeen_15📍拾伍🔎 中環鴨巴甸街15號⏱Mon-Sun: 1200-2400🔗#hkfoodideas_中環 #hkfoodideas_港島————————————————⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⁣⠀⠀⠀

————————————————

🍑Peach Ceylon Black Tea $68