2017-03-11 2888 瀏覽
曾經睇過食評推仲過,一直都想試好耐,難得朋友想食韓國嘢,我就即刻推介大家去呢間兩個人個胃真係唔可以食到好多,不過嚟得呢到就當然要叫雞食喇呢到嘅韓國炸雞同平時有啲唔同,無得揀要咩好,上碟嘅雞純粹喺炸好咗,另外再配兩支醬汁畀你試,不過佢地個雞炸得好脆口,入面雞肉好嫰,熱哄哄咬入口一流,醬方面可以配豉油或甜酸醬,個人覺得甜酸醬吸引啲,濃味啲,豉油就啲啲鹹,但整體一流另外仲叫咗一人一個韓式飯,一人份量剛剛好,先有個蛋喺面畀大家撈,至於入面個飯好有足夠嘅泡茶味,但唔叫好辛辣,啲米入口同夠綿,又有少少黏性,忍唔住喺咁「爬」嚟食,好快就食晒久仰大名果然喺有實力,環境唔嘈,合適朋友傾計,裝修亦夠特別,必定會再試

兩個人個胃真係唔可以食到好多,不過嚟得呢到就當然要叫雞食喇
2017-03-07