2023-08-28
一直好想試「喜多嬉牡蠣屋🦪」餐廳有兩款食之放題(90分鐘)價錢分別係$498/ $598✨🫧$598食之放題(90分鐘)🫧1️⃣時令海鮮湯 湯頭鮮甜 用火爐保持溫度🔥2️⃣味淋魚干 鹹香十足 送啤酒一流 3️⃣喜多嬉懷石八品🥢伊勢海老羊羹 清甜如啫喱般口感😝🥢雲丹松葉蟹配蟹醋啫喱 啖啖蟹肉 海膽鋪面 頂層添加金箔 超滿足❤️🥢月見手工燒烏軟骨棒🥢炭燒活鰻(二食)鰻魚陣陣炭香味🪨 皮脆肉滑🥢明太子拌秋葵 🥢喜多嬉牡蠣茶漬飯🥢鰹魚刺身 新鮮肥美🥢季節沙律4️⃣任食喜多嬉生蠔、焗蠔、焗帆立貝(可選原味/蒜味)朋友係生蠔控🦪食完一打又一打 回本無難度😎生蠔有大有細 勝在肥嘟嘟😋 焗蠔焗帆立貝 鮮甜肥美 我就情迷焗帆立貝💛5️⃣松葉蟹五島手延烏冬6️⃣串燒任食羊肉、豬頸肉、雞腿肉、雞翼、雞腎、雞心、七里香、茄子、日本番薯仔串燒唔會乾柴🍢 第一次食七里香 掙扎咗好耐先放入口🤣 番薯仔甜甜地超鍾意😍7️⃣白桃雪葩最中餅粉紅色最中餅好誘人🩷 白桃雪葩甜入心🍑蕨餅煙煙靭靭8️⃣任飲汽水 🥤梳打特飲🍹
🫧$598食之放題(90分鐘)🫧
🥢明太子拌秋葵
🥢喜多嬉牡蠣茶漬飯
🥢鰹魚刺身 新鮮肥美
🥢季節沙律
4️⃣任食喜多嬉生蠔、焗蠔、焗帆立貝(可選原味/蒜味)
5️⃣松葉蟹五島手延烏冬
6️⃣串燒任食