2020-04-01
《海膽相撲壽司🧡》 限定供應海膽份量令我驚嘆 軍艦咁先似樣咖嗎🛳一啖真係食唔哂 男朋友就得 佢勁享受露出兩條笑眼(´▽`).《三色丼》香蔥吞拿魚腩蓉+海膽+松葉蟹肉蟹膏💗吞拿魚腩蓉充滿油甘 仲有大量香蔥 綿綿油脂中帶微微魚蓉彈性💛海膽同頭先相撲壽司用料唔同呢款味道偏鹹少少 適合撈飯🤎松葉蟹肉個味好出 啖啖都有蟹肉蟹膏就更加過足口癮.《火炙壽司拼盤》食親壽司都會叫火灸左口魚裙邊好中意好多魚油夠哂香今次叫呢個拼盤就可以試多d唔同既魚除左左口魚裙邊 仲有芝士蝦、三文魚、中吞拿魚腩、魷魚.《赤貝+鮑魚刺身》赤貝已經好爽口 鮑魚更加爽口 而且更鮮甜.《鰻魚壽司》鰻魚夠厚身 肉質有咬口 醬油味濃.十和田總本店 (尖沙咀)📍尖沙咀金馬倫道42號華懋金馬倫中心地下——————————————————————#尖沙咀 #尖沙咀美食# 尖東 #tst #tstfood #tsimshatsui #tsimshatsuifood #hongkongfood #hongkongfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodie #hkiger #hkigfoodie #852food #852
《海膽相撲壽司🧡》 限定供應
海膽份量令我驚嘆 軍艦咁先似樣咖嗎🛳
一啖真係食唔哂 男朋友就得 佢勁享受
露出兩條笑眼(´▽`)
《三色丼》
《火炙壽司拼盤》
食親壽司都會叫火灸左口魚裙邊
好中意好多魚油夠哂香
今次叫呢個拼盤就可以試多d唔同既魚
除左左口魚裙邊 仲有芝士蝦、三文魚、中吞拿魚腩、魷魚
《赤貝+鮑魚刺身》
赤貝已經好爽口 鮑魚更加爽口 而且更鮮甜
《鰻魚壽司》
鰻魚夠厚身 肉質有咬口 醬油味濃
十和田總本店 (尖沙咀)
📍尖沙咀金馬倫道42號華懋金馬倫中心地下
——————————————————————
#尖沙咀 #尖沙咀美食# 尖東 #tst #tstfood #tsimshatsui #tsimshatsuifood #hongkongfood #hongkongfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodie #hkiger #hkigfoodie #852food #852foodie #852ig #852iger #presslogicholiday #presslogicgirls #新假期飲食 #新假期 #sushilover #sushi #海膽 #海膽控 #seaurchin #uni #十和田壽司 #十和田 #壽司