知唔知咩係神呀?神以前都係人不過佢做到人做唔到既野,之後佢就係神。如果邪真係不能勝正,呢個世界點解會存在咁多不公義既事?我又成日諗如果神真係咁把炮,咁點解佢又可以袖手旁觀由得個世界亂落去?的確令我百思不得其解。尤其是面對咁邪惡咁誘惑既韓燒之父「Hancham」,我可以做既野,就係要勇敢面對佢,大大力咁懲罰佢!👇📌팔색 진이세트 - $635▪ 전복 ▪ 새우▪ 살치살▪ 등심주물럭▫ 呢個「八色珍味拼盤」一次過試勻哂四色五花腩、鮑魚、大蝦、雪花牛肉、調味烤裹脊。五花腩肉以唔同既部位包括護心肉、排骨、豬頰肉同埋豬頸肉,再以醬汁醃成,五花腩肉肉質睇落肥瘦均勻,燒過後入口香濃爽勁,加埋沾埋唔同既醬汁會更加惹味;而雪花牛肉肉質鬆軟,口感爽彈,牛味相當濃郁;大蝦Size夠驚喜,食落爽口彈牙;原隻鮑魚亦都夠鮮甜彈滑,質感煙韌,成個拼盤我最鍾意係五花腩,出面既韓燒店比較少食到,絕對食得過!📌수 프 - ▪ 김치 찌개 - $88▫ 整返碗「泡菜豬肉湯」黎送燒肉是常識吧!份量夠哂兩條友食,泡菜入口辣中帶甜,湯色清潤,飲落唔會好重味精感;豬肉食落夠腍滑入味,唔錯。
知唔知咩係神呀?神以前都係人不過佢做到人做唔到既野,

我又成日諗如果神真係咁把炮,咁點解佢又可以袖手旁觀由得

大大力咁懲罰佢!👇

📌팔색 진이세트 - $635

전복

새우

살치살

등심주물럭

▫ 呢個「八色珍味拼盤」一次過試勻哂四色五花腩鮑魚大蝦雪花牛肉

調味烤裹脊五花腩肉以唔同既部位包括護心肉排骨豬頰肉同埋豬頸肉

📌수 프 -
김치 찌개 - $88

泡菜入口辣中帶甜,湯色清潤,飲落唔會好重味精感;

豬肉食落夠腍滑入味,唔錯。
2020-05-29
  • 八色珍味拼盤