2020-05-17
之前食過令和總店好幾次都覺得非常唔錯😋, 所以知道佢開分店, 緊係要同朋友再一齊嚟捧場啦!而家仲做緊全場清酒🍶半價, 岩哂我地邊傾計邊飲酒!😆我地最後叫左個<梅🌺>二人餐➕石燒牛🐂慢慢嘆😋美丈夫氣泡柑橘酒🍊🥃柑橘味🍊香濃, 酒味較輕, 容易入口, 岩哂女仕們!👭🏻菊花梳打🌼🍹味道甜甜地感覺清新而且幾潤喉荔枝梳打🍹飲落幾解渴但荔枝味比較淡和牛他他🐂入口牛肉味濃郁, 佐酒一流!四色刺身盤厚切刺身口感柔嫩, 味道鮮甜鹽燒雞軟骨🐔雞軟骨炸得金黃酥脆, 惹味可口!😊燒雞皮🐔口感脆而不膩日式炸雞🐔炸雞香口得嚟又唔係好油, 肉質鮮嫩夠哂juicy!☺️什錦天婦羅🍤熱辣辣嘅天婦羅有炸蝦有炸蔬菜, 炸粉唔厚, 味道唔錯!美國安格斯肉眼片壽喜燒🐂🥘壽喜燒嘅鍋物配料幾足量, 安格斯肉眼片雪花均勻, 肥瘦適中, 加埋香甜嘅壽喜燒湯汁, 入口油脂甘香, 肉質滑嫩順口!😋👍🏻茶漬飯🍵🍚茶漬飯味道清香, 拌以小量芥末, 更有風味!日本A5和牛石板燒🐂A5和牛肉味濃, 脂香重, 肉質軟腍鬆化, 脂肪甘甜嘅味道會係口中慢慢擴散開, 味道同口感都極具層次, 配埋極之邪惡😈嘅蟹膏飯🦀🍚, 簡直係重量級般滋味, 必點之選, 極
美丈夫氣泡柑橘酒🍊🥃
柑橘味🍊香濃, 酒味較輕, 容易入口, 岩哂女仕們!👭🏻
菊花梳打🌼🍹
味道甜甜地感覺清新而且幾潤喉
荔枝梳打🍹
飲落幾解渴但荔枝味比較淡
和牛他他🐂
入口牛肉味濃郁, 佐酒一流!
四色刺身盤
厚切刺身口感柔嫩, 味道鮮甜
鹽燒雞軟骨🐔
雞軟骨炸得金黃酥脆, 惹味可口!😊
燒雞皮🐔
口感脆而不膩
日式炸雞🐔
炸雞香口得嚟又唔係好油, 肉質鮮嫩夠哂juicy!☺️
什錦天婦羅🍤
熱辣辣嘅天婦羅有炸蝦有炸蔬菜, 炸粉唔厚, 味道唔錯!
美國安格斯肉眼片壽喜燒🐂🥘
茶漬飯🍵🍚
茶漬飯味道清香, 拌以小量芥末, 更有風味!
日本A5和牛石板燒🐂
A5和牛肉味濃, 脂香重, 肉質軟腍鬆化, 脂肪甘甜嘅味道會係口中慢慢擴散開, 味道同口感都極具層次, 配埋極之邪惡😈嘅蟹膏飯🦀🍚, 簡直係重量級般滋味, 必點之選, 極度推介!😋👍🏻👍🏻