2019-03-10 93 瀏覽
一出lift,成層都是<<SHINE>>呢度裝修都幾型,暗暗地好有情調。一坐低先點左2杯飲品先:朋友最中意士多啤梨,《Maple》有士多啤梨,桃味的檸檬梳打,餐前先開胃一下。我點左餐廳的推介: 玫瑰橙汁梳打,2杯飲品賣相都好靚啊如果想飲水,呢度只提供枝裝水;所以都係叫酒飲啦我地點左龍蝦湯, 味道濃郁,配上麵包就啱啱好再點左份《和風北海道帶子配魚子沙律》上層是帶子同埋魚子,新鮮美味;下層沙律菜加入水果,這道開胃前菜不能錯過呢!另外我地都再點左啲小食,薯條配上黑松露醬,下酒必叫,一路傾計一路飲另外再點了一個《黃金手工蟹波配菠蘿酸忌廉》,開頭我以爲佢會好似泰式蟹餅咁,食落又完全唔同喎;真係成個波都係蟹肉!!外面雖然炸到脆卜卜, 但係裏面嘅蟹肉係軟淋淋,好味呀!怕熱氣就點多小小酸忌廉, 又係煎炸野岩晒我每一餐,都要有甜品<Shine perfectly>一份甜品滿足我4個心願!簡單的藍莓芝士蛋糕/brownies/double chococlate cake/macarons甜品怪之選值得一讚: 餐廳服務生都細心有禮,我唔小心把餐具跌了,還未示意

一出lift,成層都是<<SHINE>>

呢度裝修都幾型,暗暗地好有情調。

一坐低先點左2杯飲品先:

我點左餐廳的推介:[romantic story] 玫瑰橙汁梳打,2杯飲品賣相都好靚啊

如果想飲水,呢度只提供枝裝水;
所以都係叫酒飲啦

我地點左龍蝦湯, 味道濃郁,配上麵包就啱啱好

再點左份《和風北海道帶子配魚子沙律》

另外我地都再點左啲小食,
薯條配上黑松露醬,下酒必叫,一路傾計一路飲

每一餐,都要有甜品

<Shine perfectly>
一份甜品滿足我4個心願!
甜品怪之選

值得一讚: 餐廳服務生都細心有禮,我唔小心把餐具跌了,還未示意,有位年青的服務生已經趕來遞上新嘅餐具!