2022-08-14
笑死 我從來都不是加入餐廳做會員儲積分嘅人金鶴係唯一一間令我甘心入邪教嘅拉麵店🥳 咁經濟實惠嘅價錢 食到咁高質嘅拉麵真係太開心❤️🤩招牌雞白湯拉麵冇得輸😆都唔使我多介紹🤣睇返我之前啲post都已經講到口臭🤣🤣-🍜●「特濃金鶴. 雞白湯」($138)● .比起一般雞白湯特濃款真係濃好多!有好明顯嘅分別唔會水你比多啲錢 但味道差唔多咁🤣 似食咗10個雞湯濃湯寶咁!雞味不停喺個口入面蒸發回蕩 好誇張😂😂😂 相對一般雞白湯佢奶味冇咁重,但雞味濃好多!!!-🍜●「鹽味拉麵」($88)● 今次試咗鹽味拉麵都係滿滿驚喜🤩 唔好睇佢色水好淡咁 但其實味道好清 入口就係好清甜嘅鰹魚味💖😍😍掛上拉麵到真係冇得輸😭 下雨天飲就係正❤️————💭💭💭————好味(8.5/⑩)抵食 (8.5/⑩)————💭💭💭————
笑死 我從來都不是加入餐廳做會員儲積分嘅人
🍜●「特濃金鶴. 雞白湯」($138)●
🍜●「鹽味拉麵」($88)●
————💭💭💭————
好味(8.5/⑩)
抵食 (8.5/⑩)
————💭💭💭————