2023-05-22
一間位於觀塘鴻圖道的西餐廳,餐廳裝修極具現代摩登風格,雅麗而不失時代感。Weekend嘅BRUNCE Menu選擇多,更可按需要加配餐湯,沙律及甜品!我發現有唔少家長都會帶小朋友黎享用午餐,原來係因為餐廳設有兒童免費餐,而週未食滿350蚊或以上更有兩小時免費泊車優惠!環境舒適又便利,唔怪得有咁多family揀黎呢間餐廳食飯啦!___蟹肉巴馬臣芝士脆脆蕃茄忌廉汁通粉 HKD138一上枱就聞到濃濃芝士香,入口有一陣奶油芝士香味,伴隨蕃茄及蟹香味,每一口啖都充滿醬汁,的確邪惡!8安士紐西蘭肉眼扒配薯條 HKD178伴菜薯條灑上香辣調味粉,感覺有啲似食熱浪薯條,小朋友一定鍾意食!牛排份量剛好,油份不算多,建議大家食五成熟。DRINKS UPGRADE HKD +18跟餐會有一杯飲品,而我就選擇咗+18蚊叫咗一杯ice long black。優閒嘅空間配上一杯黑咖啡,絕對係襯托假日氣氛嘅最佳選擇!___評價: 🍽️ 環境具現代摩登風格👍🏻 一家大細之選📷 舒適打卡able❤️ 週未滿350蚊享有Free Parking推介指數:❤️❤️❤️❤️(五個心心為滿分)
___
👍🏻 一家大細之選
📷 舒適打卡able
❤️ 週未滿350蚊享有Free Parking
推介指數:❤️❤️❤️❤️
(五個心心為滿分)