2020-07-03
已經去過尖沙咀厚福街既主店,灣仔亦開左分店,分店有2層,用餐區好寬敞,感覺好舒服😊嗌咗個二人餐,包左兩嗰湯,小食,意大利飯同埋海鮮shake shake😝咩都唔使諗,而且仲好抵食添。餐湯揀咗龍蝦湯同周打蟹肉湯,龍蝦湯好飲到不得了,啖啖龍蝦肉,連埋蝦多士,真係好好滿足呀 。周打蟹肉湯充滿濃郁忌廉味,口感香滑濃郁,配埋非常脆口嘅多士,沾上海鮮湯,超級美味。小食嗌咗水牛城雞翼五隻,味道很香辣,帶少少甜及酸,愈食愈想吃多一口,作為一個雞翼控好滿意呀。美國蘆筍黑松露野菌燴意大利飯,份量岩岩好,濃郁香氣撲鼻,意大利飯煙韌有咬口☺️黎到一定要食招牌既海鮮袋,食之前職員會提您用手套同埋帶圍巾,海鮮係自己想食邊一樣就叫邊一樣,嗌左青口,八爪魚🐙同埋小魷魚🦑,調味汁料分別有3種,我地唔食辣既,嗌左Lemon Dill Cream Souce🤪味道好惹味,職員好好會幫手shake嗰藍色海鮮袋,shake 下shake下好過癮。醬汁完全均勻沾上海鮮🦞上,醬汁同海鮮好夾,青口好飽滿,八爪魚好有嚼口,小魷魚好鮮味,而且有好多配菜,粟米、薯仔、腸仔,配菜勁好食,因為完全索滿醬汁同海鮮既鮮美☺️最後嗌左杯Frozen C
最後嗌左杯Frozen Cocktail🤩🤩coconut既味道,好fresh好清新😋
哩嗰套餐真係好飽喔,最後仲有甜品🍮滿足到不行呢💓💓