🥂土瓜灣 - 隱町🥂-日本風味一定唔少得居酒屋,收工飲杯啤酒,食幾串串燒,gossip下返工既是非。.「隱町」既太子本店好出名,最近聽講係土瓜灣開分店啦,開係「啟岸」既日本食街到!仲有室外座位,環境闊落!呢間日式居酒屋,提供多款串燒、佐酒小食、炸物,仲有超過10款Sake飲。.當然唔少得嘅係啤酒啦,呢度有提供日式、德國啤酒!串燒火喉控制得剛剛好,表皮唔會燶,傳銷燒完仲會保留到肉汁。.🥢鹽燒豬肋條👍🏻 : 爆多油份、啖啖juicy,口感彈牙🥢免治雞肉棒配鮮蛋 👍🏻: $48價錢超值,肉質口感軟稔,仲食到雞軟骨,卜卜咬口🥢雞心喉管:獨特食材、細小既喉管 ,好似縮細版既豬大腸口感🥢雞尾 : 獨特食材 有種空氣咁嘅肥膩🥢牛油粟米 :粒粒分明 牛油配少許鹽 粟米自帶微甜🥢白子 :燒完脹卜卜,咬落去爆曬入面啲醬 ,滿口creamy感覺,配搭柚子香醋汁,中和膩既感覺。🥢燒飯團👍🏻:將煮熟既米飯搓成三角,再三面燒成焦香,外層脆卜卜,飯團仲撈左櫻花蝦。🥢手羽 :原隻雞翼,皮薄、燒得好脆.
🥂土瓜灣 - 隱町🥂

當然唔少得嘅係啤酒啦,呢度有提供日式、德國啤酒!

串燒火喉控制得剛剛好,表皮唔會燶,傳銷燒完仲會保留到肉汁。

🥢鹽燒豬肋條👍🏻 : 爆多油份、啖啖juicy,口感彈牙

🥢雞心喉管:獨特食材、細小既喉管 ,好似縮細版既豬大腸口感

🥢雞尾 : 獨特食材 有種空氣咁嘅肥膩

🥢牛油粟米 :粒粒分明 牛油配少許鹽 粟米自帶微甜

🥢手羽 :原隻雞翼,皮薄、燒得好脆