2022-07-05 71 瀏覽
一入去餐廳裝修設計都好chill,牆身掛星星燈又有窗邊位,好適合同一班朋友聚下,relax 下。 一打開個餐牌已經有幾個招牌菜, 又可以打下卡🤭。👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼🌟皇家威靈頓牛柳威靈頓牛柳,酥皮焗得金黃色外脆內軟,切開散發出濃濃蘑菇味再配上牛柳焗至五成熟,唔會overcooked, 肉質軟腍。再配上香草味嘅薯蓉同醬汁,好好食。🌟火焰脆燒德國咸豬手火焰豬手一上枱,會落酒精點火,等我哋打完卡,之後就會拎入廚房切片,服務好貼心。 豬手質素唔錯好大份,外皮屬於硬身較脆,中間肉質好軟滑,食落兩邊都有煙韌嘅口感! 再配合埋微酸醬中和左豬手嘅咸味,食落好開胃😋🌟柚子香脆炸雞翼雞翼炸得香脆,肉質好滑再配上柚子醬, 食落一點不油膩,好開圃。🌟黑松露醬配炸薯條黑松露醬好濃配上香脆薯條😋🌟朱古力心太軟配雪糕朱古力好香濃 ,外層蛋糕有點外脆, 內層好濃朱古力🍫好流心。再配上雪糕 ,冷熱交融口感好淨。~整體黎講🍽~無論主食同甜品製作好出色,份量十足,地點方便 ,店內環境好舒服,同朋友相聚嘅好地方。
一打開個餐牌已經有幾個招牌菜, 又可以打下卡🤭。

👅 𝓜𝓮𝓷𝓾𝓼

🌟皇家威靈頓牛柳