2023-04-04
之前好多人去門口位打卡~而我就冇影到咩靚相 但靚食物相就有好多✨店舖前半係澡堂design 後半係燒酒style🙈食物高質~但冇試到好多人食的croffle🙇🏻♀️— @karlatsui @karlablings🍤🍘新沙洞招牌炸物拼盤細份 $98呢個拼盤超好味😋係幾份嘢食入面最好味嘅~有炸紫菜粉絲卷、炸芝士條、香腸年糕串、同埋炸蕃薯餅😛香腸年糕串最好味!!!食落超級有驚喜呀 唔粉質 好煙韌嘅~🥬🥓生菜包豬肉配自家製醬汁(2人用)$248價錢少貴~但份量好多 可以幾個人share也可🙈係豬腩肉同生菜🥬配菜等 可以包住嚟食~ 🍗🍊韓式柚子炸雞半份$88份量唔少 有5-6大件~柚子醬酸酸甜甜咁 好fresh!!!炸皮少少略厚~但可以接受的~肉質都好好👍🏻🥩🍚韓式牛肉拌飯 $98牛肉係甜甜地咁 拌飯就當然仲有其他配菜啦~芽菜、菠菜同泡菜份量剛剛好😋味道都唔錯🍓🍊士多啤梨香橙梳打 $48朋友飲既 佢覺得好fresh 唔會過甜~🗻🧊雪嶽山 $58個樣好打卡able😛而我影啲相都非常靚哈哈~但係唔係特別好飲🥲#長沙灣 #長沙灣美食 #韓國料理 #深水埗 #深水埗美食 #koreanfoodhk #
— @karlatsui @karlablings
🍤🍘新沙洞招牌炸物拼盤細份 $98
🥬🥓生菜包豬肉配自家製醬汁(2人用)$248
🍗🍊韓式柚子炸雞半份$88
🥩🍚韓式牛肉拌飯 $98
🍓🍊士多啤梨香橙梳打 $48
朋友飲既 佢覺得好fresh 唔會過甜~
🗻🧊雪嶽山 $58
#長沙灣 #長沙灣美食 #韓國料理 #深水埗 #深水埗美食 #koreanfoodhk #hkcafe #koreanfood #長沙灣cafe #長沙灣好去處 #karla_深水埗 #karla_長沙灣 #韓國新沙洞 #新沙洞澡堂