已經好耐冇食放題,對上一次已經係幾年前啦,今次咁岩朋友係美國返來,佢想試下放題,所以就同佢一齊試左呢間放題-八幡屋原來放題都有咁多野揀,好吸引🙊🙊樣樣都可以嗌少少,可以試多幾款😳岩晒我個大食朋友!如果加$48就可以升級,有5件特色壽司,有帆立貝、左口魚、甜蝦、火炙三文魚同海膽😁全部好好新鮮,加上配埋唔同既配搭,口感倍增!值得一讚👍而我最鍾意帆立貝果件,加埋芝麻同少少黑松露醬,正!甜蝦、帆立貝刺身加生蠔🙊朋友說很新鮮,蝦也很大隻👍沒有雪味,不會是還未解凍好的👍這是雞泡魚乾,第一次試,都幾得意既🙊好有口感,點埋沙津醬,鮮味會增加😁天婦羅粉漿很薄,出乎意料的好,是即叫即做的👍基本有齊不同蔬菜的天婦羅,有冬菇、茄子、番薯同南瓜,夠晒多選擇!芝士焗蝦和生蠔,朋友說芝士很濃味👍可惜我對蝦敏感不能試試😭甜品方面,都有很多選擇,我同朋友點了焦糖燒菠蘿同富士蘋果一口大福,菠蘿上有面片薄薄的焦糖,很好吃😍😍😍我最愛酸酸甜甜的食物,這個是必叫的!大福方面,富士蘋果的味道忌廉加上一粒蘋果肉,很清新😌女生都是愛吃甜品的,我們叫了2 round😂今次令我對放題改觀,下次都可以同朋友再吃這間放題👍👏👏款式夠多,味道

芝士焗蝦和生蠔,朋友說芝士很濃味👍可惜我對蝦敏感不能試試😭

今次令我對放題改觀,下次都可以同朋友再吃這間放題👍👏👏款式夠多,味道不馬虎,值得再光顧!