2024-03-29 18 瀏覽
今日試叫左碟蟲草蒸雞飯,非常之好味道首先碟蒸雞食落好滑,又易入口,唔會好韌,同埋味道方面都唔錯,好好食!所以真係色香味俱全而成個飯既份量都好足夠,而餸都好足料,所以真係食到好飽肚除左蒸雞之外,佢地既扒類既飯都好大碟又好好食!下次一定會再黎幫襯除左野食方面,環境地方非常之乾淨,所以真係食得好舒服之如又可以享受到好味道既食物就算唔去開柴灣都會特登搭車去食個中午飯因為真係好好食,價錢方面又合理!!值得推薦
今日試叫左碟蟲草蒸雞飯,非常之好味道
而成個飯既份量都好足夠,而餸都好足料,所以真係食到好飽肚

就算唔去開柴灣都會特登搭車去食個中午飯
因為真係好好食,價錢方面又合理!!值得推薦
2024-03-29
2023-06-03 244 瀏覽
今次是第二次光顧這餐館,而太太就第一次,去屋苑探朋友時順便再幫襯,位置有點吊腳。這間樂翠茶餐廳店舖於今年裝修後再重開,店面比之前較大及較光亮,環境及餐具等乾淨整潔。以住宅區民居屋苑的茶餐廳來說,服務算可以。兩次分別也試過他們的所謂招牌菜,味道確有驚喜,尤其是瑞士雞翼,好過不少有檔次的餐館!而煎豬扒和炸雞髀也幾好,看得出不是求其煎炸,有做前期功夫。店面能隱約看到廚房運作,感覺較安心!收費合理,性價比強,整體平均分頗高。不過店主說暫時只收現金,如果有其他付款方式及外賣送貨就更好!
2023-06-01
  • 煎豬扒