同老婆出街,佢無乜胃口,淨係想食甜食,但係我又肚仔餓想食啲飽肚嘅野,於是喺旺角周圍行下,睇下啲Menu就決定入去呢間Cookery Sweet Tooth。舖裏面裝修簡約舒適,Menu食品種類唔少,我揀左蝦汁大蝦扁意粉,蝦汁帶有少少辣味刺激胃口,大蝦彈牙鮮味足,扁意粉軟硬適中,好快比我食晒😆另外叫左青醬海鮮酥皮餅,熱辣辣嘅酥皮邊咬落去好香口,加上大蝦同八爪魚粒,夠晒爽口,配上青醬同芝士,又濃香又清新,真係多重嘅享受😋呢個大愛😋老婆幫手食少少酥皮餅之餘就叫左個朱古力心太軟,佢最鍾意就係溫度同埋流出黎嘅朱古力稠糊度啱啱好嘅心太軟,食落去嘅口感真係完全唔同🤣睇佢笑嘅表情都知佢滿意😂十分好🤭另外一邊食嘅時間發現左原來有唔同優惠,例如24小時前預約嘅話可以以85折享受正餐產品,不過唔包括甜品、飲品同埋特價套餐;另外都需要夜晚9點前埋單同離座;如果無人等位可以一直坐,不過有人嘅話就只可以坐最多120分鐘喇;仲有訂座嘅話可以免埋開餅費同切餅費,適合去同朋友慶祝開party🥰喺社交平台標注舖頭仲可以用$2換購蒜蓉包添👍🏻呢間舖主菜同甜品嘅款式種類都非常之多,可惜兩個人真係試唔到啲乜,遲啲有機會會再試下

呢間舖主菜同甜品嘅款式種類都非常之多,可惜兩個人真係試唔到啲乜,遲啲有機會會再試下其他野🤔😆
2024-05-27
  • 朱古力心太軟
  • 青醬海鮮酥皮餅
  • 蝦汁大蝦扁意粉
2024-05-26 26 瀏覽
難得一日同舊同學聚會,在煙廠街附近都好多食店,但大多數係甜品為主,但這裡都比我地搵到間可以食鹹同甜既西式餐廳,見內裡坐位闊落又舒服。+$40可以升級套餐,仲有湯或沙律、飲品、甜品,大部份主食都可以加。【套餐-蘑菇湯】味道濃鬱鮮美,口感非常香濃又creamy,香濃蘑菇的味道剛剛好,最重要是不算鹹,值得+$40去試個湯。(之前飲過其他地方既蘑菇湯越級鹹,真是不值一提)【蝦汁大蝦扁意粉】蝦汁非常香濃,雖然整體醬汁不算多,但係醬汁同意粉既配搭,再加埋鮮甜大蝦同彈牙扁意粉,真是絕配。【鹽焗鱸魚】用大量海鹽封住鱸魚但魚肉味道濃淡適中,鮮味十足,肉嫩味鮮,再沾上醬汁或加上青檸汁,鮮甜味更加突出。【黑松露薯條】乾爽的直身薯條,粗幼適中,薯仔味勁香,又夠熱辣辣同外脆內軟,沾上點點黑松露醬,黑松露味真係好強。【焦糖布丁】跟餐的甜品,蛋味香濃,口感又夠幼滑,又不算太甜。【椰子心太軟】椰子心太軟是蛋糕口感,外面是脆脆的,但內裡流心是滿滿椰絲香氣同有咬口的口感,雖然不算好流心,再配上生果、杏仁片、忌廉、雪糕等等,鍾意食心太軟既朋友可以一試。(甜品同飲品可以在餐牌上再選擇其他,$20以下就不用加錢,$20或以上就

【套餐-蘑菇湯】

【蝦汁大蝦扁意粉】

【鹽焗鱸魚】

【黑松露薯條】

【焦糖布丁】
跟餐的甜品,蛋味香濃,口感又夠幼滑,又不算太甜。

【椰子心太軟】

(甜品同飲品可以在餐牌上再選擇其他,$20以下就不用加錢,$20或以上就再補差價的)

到最後我地都是叫了普通既飲品。
2024-05-22
2024-05-21 48 瀏覽
520 ❤️老公安排晚飯 去煙廠街呢邊甜品店特別多 甜蜜嘅日子當然要食返甜品SweetSweet啦💕這間甜牙牙煮意,除左主菜 仲有甜品,開咗一段時間,評價相當唔錯😌 食完飯同一個地方食埋甜品當然夠晒看頭啦😙😙地方闊落,裝修雅致,明亮清爽嘅感覺🥳除咗一般西餐意粉、牛扒🥩羊架、小食一應俱全意粉仲可以俾你揀扁意粉、圓意粉定通粉添😛蝦汁大蝦扁意粉🍝扁意粉比較難拿捏,但佢處理得很好,非常彈牙,醬汁濃稠,蝦味濃郁!每條意粉都掛住濃濃嘅大蝦汁,非常鮮甜、惹味😋😋8隻大蝦超級爽彈,煎到外焦內嫩腩肉卡邦尼扁意粉🍝有點fusion菜嘅感覺,腩肉煎得非常香,而且入味,也非常有肉香,有點中式嘅感覺加上卡邦尼醬汁,中西融合非常有創意推介🥰🥰榴槤拿破侖$88榴槤時令季節,當然要食返個榴槤甜品啦!非常脆皮而且賣相吸引🤩真係冇得輸呀擺盤配搭都非常一致,加上榴槤球,並沒有任何違和感,反而多咗一份驚喜😝榴槤蓉超甜超香,而且仲好大球添蘋果肉桂酥皮餅 半份店長推介我哋試,果然非常有驚喜,即叫即焗,唔會太甜,有藍莓、蘋果,保持水果清香,同樣非常吸引伴抹茶雪糕 也是濃濃抹茶香的那種😉😉估唔到專業嘅甜品店連主都咁正,下次過嚟試吓其他

地方闊落,裝修雅致,明亮清爽嘅感覺🥳

除咗一般西餐意粉、牛扒🥩羊架、小食一應俱全
意粉仲可以俾你揀扁意粉、圓意粉定通粉添😛

蝦汁大蝦扁意粉🍝
8隻大蝦超級爽彈,煎到外焦內嫩

腩肉卡邦尼扁意粉🍝

榴槤拿破侖$88

蘋果肉桂酥皮餅 半份

伴抹茶雪糕 也是濃濃抹茶香的那種😉😉

估唔到專業嘅甜品店連主都咁正,下次過嚟試吓其他😎
2024-05-20
2024-05-03 33 瀏覽
餐廳在旺角煙廠街地舖,裏面裝修簇新,富時代感。牆上掛有大電視,播放著潮流韓國MV,適合年青人口味。餐牌上的菜式很吸引,凡點主菜便可以加$40轉為套餐,有餐湯、甜品及飲品,更可以優惠價錢選擇“大甜品”。主菜:「蝦汁大蝦扁意粉」,賣相別緻,把意粉和鮮蝦砌成蝦形上碟,真有心思。以蝦頭炒香後煮成蝦汁,扁意粉特別入味,海鮮味濃。大大隻鮮蝦,熱焫焫,香噴噴,新鮮爽口,鮮甜味美。「巴馬臣芝士油醋雞肉沙律」,份量十足,一大碟。材料有雜錦沙律菜、雞肉、雜錦堅果、巴馬臣芝士。沙律菜除生菜外,還有火箭菜及羽衣甘藍等,清新爽口。雞胸肉肉質鮮嫩可口,是健康食材。巴馬臣芝士、多款堅果增加口感和香味。配上初搾橄欖油及自家調製的醋汁,酸度合宜,再加有黑胡椒,微辣酸甜,味道讓人驚喜!?「焦糖芒果鬆餅」,大甜品,賣相漂亮,足夠二人份量。材料有軟鬆餅、芒果粒、忌廉、曲奇碎、芒果雪糕球。鬆餅新鮮即製,色香味俱全,口感鬆軟,配合新鮮芒果、忌廉、雪糕一起吃,充滿幸福感,是不可多得的甜品。餐湯「南瓜湯」,濃稠的南瓜蓉,味道濃郁。餐飲「美式咖啡」、「檸檬茶」「焦糖布丁」,跟餐的甜品也不錯,上面淋上甜甜的焦糖,幼滑口感,蛋香味濃。這裏

主菜:

餐湯「南瓜湯」,濃稠的南瓜蓉,味道濃郁。

餐飲「美式咖啡」、「檸檬茶」

這裏的食物製作認真,食材上乘,味道更讓人驚喜,加上服務細心,是高性價比之選。
  • 蝦汁大蝦意粉,巴馬臣芝士油醋沙律,
  • 焦糖芒果鬆餅
同事傾開計嘅時間介紹佢自己食咗一間由前菜去到甜品,每一道菜式都好好味,講到咁神我就話要搵日試吓,點知同事仲講咗提前24小時訂座&夜晚9點鐘前埋單就可以有85折,不過折扣只限正餐產品,就唔包括甜品、飲品及特價套餐,佢食嘅時候係同朋友慶祝生日,佢帶埋蛋糕&紅酒去食,仲免開瓶費,切餅費,而家香港嘅餐廳有咁多優惠真係越嚟越少!為咗支持小店就叫同事幫我Whatsapp訂位。到達餐廳層職員安頓好坐位後,打開餐牌真係樣樣嘢都好想試,但永遠都係眼闊肚窄嘅我,就點咗兩個主菜&一個小食,主菜可以加$40變套餐,套餐可以選擇跟餐湯或者沙律,另外有一杯飲品+一個甜品。小食:蒜油炒小魷魚魷魚非常新鮮,爽口,蒜油好香蒜味,兩者配合後食到唔停口主食選擇咗兩款:鳳梨烤豬骨排白酒花蛤扁意粉白酒花蛤意粉可以自由選擇意粉種類,今次就選擇咗扁意粉,扁意粉吸收咗白酒香味,而花蛤夠新鮮,味道鮮甜。鳳梨烤豬骨排用咗鳳梨醃製,令到肉質鬆軟入味!最後食埋飯後甜品,甜品選擇咗芒果奶酪&牛奶布甸,兩款甜品都好好味唔會過甜。

為咗支持小店就叫同事幫我Whatsapp訂位。

小食:
蒜油炒小魷魚
魷魚非常新鮮,爽口,蒜油好香蒜味,兩者配合後食到唔停口
主食選擇咗兩款:
鳳梨烤豬骨排
白酒花蛤扁意粉

鳳梨烤豬骨排用咗鳳梨醃製,令到肉質鬆軟入味!
最後食埋飯後甜品甜品選擇咗芒果奶酪&牛奶布甸,兩款甜品都好好味唔會過甜。
2024-04-10
  • 鳳梨烤豬骨排
2天前 0 瀏覽
平時很少去旺角煙廠街,今次朋友帶我去找了間主食及甜品都很好的餐廳,店舖雖然不算大,但座位都很舒適,而且發現了如果用店舖的 whatsapp 訂座,會有85折優惠。蒜片炒五花肉片店員推介,果然不錯,五花腩肉片煎去了大部份的油脂,令外面脆卜卜,但肉質又不太乾,跟蔬菜一齊食,很香很好味。蝦汁大蝦意大利粉軟硬適中,與香濃的蝦汁混和,已經很好味,再加上爽口新鮮的大蝦,非常味美。烤檸檬三文魚配油醋沙律簡單的烤三文魚加檸檬汁,味道已經很清新好味,另外還有新鮮沙律配油醋,很醒胃。芒果拿破崙店舖出色的拿破崙甜品,香脆的酥皮加吉士醬,味道很好,還有香濃芒果雪糕及芒果粒,非常滿足。

蒜片炒五花肉片

蝦汁大蝦

烤檸檬三文魚配油醋沙律

芒果拿破崙

2024-06-02 0 瀏覽
📍 Cookery Sweet Tooth(旺角)驚喜西式餐食+甜品!置身文青氛圍感的木質咖啡店!店內無論甜品/主食都好岀色😍全部都係用心制作的成品🥰✨ 四重窩夫 PARTY四重奏嘅窩夫分別有四種不同味道👅窩夫賣相同樣吸睛🤩,口感酥脆上層係外脆內軟原味窩夫+下層係甜而不膩朱古力窩夫中間夾住軟滑 cream cheese 同忌廉兩款窩夫都可以同時食到🧇外層被朱古力球,曲奇碎,四色雪糕包圍🍧雪糕除左朱古力🍫同雲呢拿之外仲有芒果🥭同士多啤梨🍓冷暖交融 味道豐富😋✨ 蒜片炒安格斯牛柳粒用好多好多的蒜片,再用蒜油炒香既牛柳粒特別滋味,蒜香味好濃郁,成個口度充斥住蒜片味🫶🏻而且牛柳粒仍然保持粉嫩多肉汁🐮另外主食可以加$40變套裝~有前菜、飲品、甜品🍮都好底食🤌✨ 腩肉卡邦尼入口係香濃creamy 貌似幾膩但食落可以接受麵質煮得適中 有自家腌制的腩肉嘅肉香同豬油香嘅微鹹 喺蛋液助攻下混合得好好有芝士及奶油,非常掛汁,濃厚香味十足!✨ 蒜片乾辣椒🌶️用最傳統的意大利🇮🇹扁意粉制作!用初搾橄欖油炸蒜,蒜油再加上辣椒和蒜片,快炒意面,蒜香味十足!透過店內商業號碼 WhatsApp:6024 9426 訂座可
📍 Cookery Sweet Tooth(旺角)

驚喜西式餐食+甜品
置身文青氛圍感的木質咖啡店!

店內無論甜品/主食都好岀色😍

✨ 蒜片炒安格斯牛柳粒
用好多好多的蒜片,再用蒜油炒香既牛柳粒
特別滋味,蒜香味好濃郁,成個口度充斥住蒜片味🫶🏻
而且牛柳粒仍然保持粉嫩多肉汁🐮

另外主食可以加$40變套裝~
有前菜、飲品、甜品🍮
都好底食🤌

✨ 腩肉卡邦尼
入口係香濃creamy 貌似幾膩但食落可以接受
有芝士及奶油,非常掛汁,濃厚香味十足!

✨ 蒜片乾辣椒🌶️
用最傳統的意大利🇮🇹扁意粉制作!

透過店內商業號碼 WhatsApp:6024 9426 訂座可享85折!
Booking by Whatsapp:6024 9426 got 15% discount!
折扣條款:
• 需24小時前預訂座
• 折扣只限正餐產品,不包括甜品和飲品及特價套餐
• 需於晚上9時前結賬及離座
• 用餐時間120分鐘,無人等位可無限延長時間
• 訂座可免開瓶費,切餅費

如果店員問你有咩意見, 答得詳細✨

2024-05-31 0 瀏覽
Cookery Sweet Tooth是一家專門提供甜品的餐廳,但他們的主菜也絲毫不遜色,主菜加$40可升級為套餐,套餐有是日餐湯或沙拉,飲品及甜品。甘荀湯甘荀的天然甜味,已令湯美味無比。是日沙拉清爽的生菜搭配新鮮的蔬菜和自製的醬汁,非常開胃。鹽焗鱸魚接著來到了鹽焗鱸魚,鱸魚肉質鮮嫩,搭配上鹽焗的烹調方式,保留了鱸魚的鮮味,非常美味。蝦汁大蝦扁意粉意粉彈牙,大蝦鮮甜,搭配上濃郁的蝦汁醬汁,一口接一口停不下來。 焦糖布丁最後來到了焦糖布丁,布丁滑嫩,焦糖的甜度剛剛好。紅棗枸杞玫瑰茶和凍檸茶更是為這頓美食加分,清爽解膩。

甘荀湯

甘荀的天然甜味,已令湯美味無比。

是日沙拉

清爽的生菜搭配新鮮的蔬菜和自製的醬汁,非常開胃。

鹽焗鱸魚

焦糖布丁

最後來到了焦糖布丁,布丁滑嫩,焦糖的甜度剛剛好。

紅棗枸杞玫瑰茶和凍檸茶更是為這頓美食加分,清爽解膩。
2024-05-30 18 瀏覽
📍 Cookery Sweet Tooth(旺角)
驚喜西式餐食+甜品
置身文青氛圍感的木質咖啡店!
店內無論甜品/主食都好岀色😍

✨ 蒜片炒安格斯牛柳粒
用好多好多的蒜片,再用蒜油炒香既牛柳粒
特別滋味,蒜香味好濃郁,成個口度充斥住蒜片味🫶🏻
而且牛柳粒仍然保持粉嫩多肉汁🐮
另外主食可以加$40變套裝~
有前菜、飲品、甜品🍮
都好底食🤌

✨ 腩肉卡邦尼
入口係香濃creamy 貌似幾膩但食落可以接受
有芝士及奶油,非常掛汁,濃厚香味十足!

✨ 蒜片乾辣椒🌶️
用最傳統的意大利🇮🇹扁意粉制作!

折扣條款:
• 需24小時前預訂座
• 折扣只限正餐產品,不包括甜品和飲品及特價套餐
• 需於晚上9時前結賬及離座
• 用餐時間120分鐘,無人等位可無限延長時間
• 訂座可免開瓶費,切餅費
如果店員問你有咩意見, 答得詳細✨
2024-05-30 0 瀏覽
腩肉卡邦尼多汁的腩肉提供鹹香和油脂,長通粉的質地恰到好處,不會過於軟爛,也不會太生,能完美地包裹住濃郁的卡邦尼醬汁的口感。/蒜片炒安格斯牛柳粒安格斯牛柳肉質細嫩,保留了肉質的鮮美滋味。爽脆的蒜片增添了香氣和口感。/烤雞翼配沙律烤雞翼外酥內嫩,肉質鮮嫩多汁。沙律清新爽口,為這道菜增添了清爽的平衡。兩者搭配完美,不論是口感還是味道都令人驚喜。/抹茶窩夫抹茶的清新香氣和窩夫的鬆軟綿密,交織在一起,營造出獨特的味蕾體驗。作為餐後甜品,無疑是一絕佳選擇。/焦糖燉蛋焦糖燉蛋滑嫩香甜。濃郁的焦糖香氣和柔滑的蛋羹質地,交織出動人的味覺享受。
腩肉卡邦尼

蒜片炒安格斯牛柳粒

烤雞翼配沙律

抹茶窩夫

焦糖燉蛋

2024-05-04 11 瀏覽
平日放工偶爾經過這間餐廳小店,甜牙牙的甜品很受歡迎,所以今次除了甜品還想試他們其他的食物如何餐廳座位不多,是一間售賣西式食品及甜品的小店~腩肉卡邦尼 $82不是往常卡邦尼意粉的煙肉,他們是自己醃的腩肉,意粉蛋汁和加入芝士、忌廉,十分香濃蒜片安格斯牛立方 $128有很多蒜片!牛肉七成熟,因只有放黑胡椒和鹽,所以牛肉味較突出,香口小食,都不錯每次都不會失望的甜品,這間店推薦的芒果拿破崙,聽說人氣很高!芒果拿破崙 $88擺盤很不錯,切得像月亮的拿破崙很漂亮!配上芒果雪糕,十分好吃,酥皮脆薄、中間有芒果粒及果仁糖,裏面的cream不會過甜,所以吃完都不太膩抹茶酸奶冰比起普通沙冰,更喜歡這個酸奶冰,酸酸甜甜的,抹茶味很濃,而且有抹茶雪糕和杏仁增添口感。但份量偏大,建議要分享一起吃才吃得完!這間小店的食物質素不錯,尤其是甜品非常多款式,下次再試其他啦~~

餐廳座位不多,是一間售賣西式食品及甜品的小店~

腩肉卡邦尼 $82

蒜片安格斯牛立方 $128

芒果拿破崙 $88

抹茶酸奶冰

2024-05-02 9 瀏覽
Weekday holiday ~ Need to find something sweet 😘I have come to here for few times already , basically I will order a crab pasta also some appetizers and dessert , as today is come for a tea set. That’s why I choose my first choice is dessert hereIs a chocolate lava cake 🍰 ~ 朱古力心太軟 Simple and yummy , they made it a bit crispy outside and a bit warm for the inside chocolate jam , just fit when you cut it , the jam will come out slowly ~ Also love to mix it with the side dishes cream and blueberry
Weekday holiday ~

Also love to mix it with the side dishes cream and blueberry 😘😘 yummy
2024-04-04 22 瀏覽
本身果日係本人生日,一家人諗住開心食過甜品,8:45入去,中未好多人!一入去就係地獄既開始!坐底一陣叫野食,有個男仔侍應過來,D語氣態度簡直令人滴汗,完全冇禮貌可言,點完之後,第一個來的是芒果水晶凉粉,酸到。。!第二個再來係心太軟,正常好食,此终係佢地貴店招牌!第三個係窩夫,都係正常不過不失!。。。。等左半個鐘之後。。我地發現仲有樣甜品未來就問,個女仔侍應係走左入廚房門口位問完話黎緊,整緊。下!!!我地呆左!!正常比較快出既刨冰。。竟然要係31分鐘之後先出現。。刨冰喎!不是窩夫又不是拿破侖wor!。。之屋企人問可否比一杯水佢!。。個女仔回一句,繁忙時間冇水供應!如果貴店係晚上9:30冇得供應,甘建議貼張告示出來!!被免其他客人誤會!之後仲好笑。。個女仔同我屋企人講完冇水,之後行左去廚房門口位同D同事傾偈,梗係話冇水,費事攞杯!。。下!我當時係聽左D咩?阿女同事你又五洗甘串!。。sorry,我做客人真係坐係你地廚房位第一枱,下次講是非細聲D!!。。我真係唔會再光顧,亦唔會推薦我D朋友去你依間!!真係生日結尾都心情差!!
一入去就係地獄既開始!坐底一陣叫野食,
2024-04-01 16 瀏覽
帶女朋友在旺角食飯,食下西餐cafe。點了一份前菜,一份主菜,兩份甜品,一杯飲品。前菜蒜香烤腩片,大大塊五花腩,包著生菜一起食,口感味道十足。有蒜香但又不會影響口氣,五花腩非常香口令人食上癮。主菜一份有趣的名稱「漁人碼頭」,選了正正常常的圓意粉。材料豐富,有蝦、花蛤,八爪魚粒。有海洋的味道,意粉濕濕的不太乾旱。甜品Tiramisu窩夫,半塊暖烘烘的窩夫,配上雲尼拿雪糕。Tiramisu有淡淡咖啡酒味。經典焦糖燉蛋有些芒果藍苺作點綴增加美感。燉蛋香甜滑口,即刻輕鬆心情。薄荷西柚梳打
帶女朋友在旺角食飯,食下西餐cafe。
點了一份前菜,一份主菜,兩份甜品,一杯飲品。

前菜

主菜

甜品

經典焦糖燉蛋
有些芒果藍苺作點綴增加美感。燉蛋香甜滑口,即刻輕鬆心情。

薄荷西柚梳打
2024-03-20
2024-04-01 89 瀏覽
今晚同朋友去麥花臣場館睇演唱會🎶所以要去醫肚先,朋友話想食西餐🍝又想食埋甜品🍮咁就帶他來這間餐廳可以一次過滿足晒啦!🍤蝦汁大蝦扁意粉+🥣餐湯(HK$40)轉套餐🌽粟米忌廉湯超甜粟米蓉很香濃再加入忌廉口感非常之綿滑。🍤蝦汁大蝦扁意粉這碟大蝦意粉煮法是用蝦頭炒香後煮的蝦汁再加入鮮蝦,迫出濃厚的海鮮味道真的鮮上加鮮。大蝦新鮮鮮甜彈牙而濃濃蝦汁緊緊包着扁意粉,非常之入味又煙韌。🧄蒜片安格斯牛柳粒+🥙沙律 (HK$40)轉套餐🥗沙律沙律菜很新鮮爽脆,有車厘茄、生菜、紫椰菜、腰果、合桃等,非常之清新五顏六色色彩繽紛很醒胃又吸睛。🧄蒜片安格斯牛柳粒安格斯牛柳粒很腍身牛肉味香濃,用超多蒜片炸脆後再用蒜油炒香的牛柳粒,特別惹咪而超多蒜片炸到卜卜脆很甘香。🌷刺梨檸檬玫瑰花茶這款花茶很特別很清新,有清香檸檬味🍋加上玫瑰🌹花嘅香味,感覺好舒服。🌹黑枸杞桑葚玫瑰茶到這杯黑枸杞桑葚味道微微酸酸地又帶少許鮮甜,喝下感覺一樣咁舒服又潤喉。🍡榴槤小丸子西米露超豐富有榴槤,芋圓,小丸子,西米,脆珠,椰汁西米露,啖啖榴槤肉很綿滑加埋爽脆脆珠和西米,口內吃到幾種層次和口味超正。🍓士多啤梨拿破侖糖酥皮,士多啤梨醬,杏仁,曲奇,
🍤蝦汁大蝦扁意粉+🥣餐湯(HK$40)轉套餐

🌽粟米忌廉湯
超甜粟米蓉很香濃再加入忌廉口感非常之綿滑。
🍤蝦汁大蝦扁意粉
🧄蒜片安格斯牛柳粒+🥙沙律 (HK$40)轉套餐

🥗沙律
🧄蒜片安格斯牛柳粒
🌷刺梨檸檬玫瑰花茶
🌹黑枸杞桑葚玫瑰茶
🍡榴槤小丸子西米露
🍓士多啤梨拿破侖
糖酥皮,士多啤梨醬,杏仁,曲奇,吉士醬,士多啤梨雪糕🍧,嘩⋯每樣都是我哋至愛,擺盆好靚非常之吸睛,打卡一流😍味道方面拿破侖很鬆脆配以鮮甜士多啤梨醬,特別鮮味之餘又好滋味,滿滿充斥我的味蕾。
溫馨提示🔔
"24小時前預訂座📞6024 9426可享85折!”
“訂座可免開瓶費,切餅費"
  • 士多啤梨拿破侖
  • 榴槤小丸子西米露